Mamman hittar stora blåsor på sin bebis – sedan avslöjas barnvaktens fruktansvärda hemlighet

Att låta någon passa ens barn kräver tillit. Även om det tar emot att lämna ifrån sig sitt barn så måste man ibland bara lita på att det blir bra då man inte kan vara på plats under dygnets alla timmar. 

Tyvärr kommer två föräldrar i Maryland att ha svårt att låta någon vakta deras barn framöver, efter en fruktansvärd incident med barnflickan. 

En mamma och en pappa i Maryland, USA, stelnade när de hittade stora blåsor under fötterna på deras bebis. De kunde inte alls förså hur blåsorna kommit dit, men när de svullnade upp blev det tydligt att det var brännskador, vilket gjorde att de ringde polisen. 

Det fanns nämligen ingen annan som kunde ha orsakat brännskadorna än den person som var med barnet innan dem – deras barnflicka. 

Washington Post berättar att barnflickan, en 36-årig kvinna vid namn Ismelda Ramos-Mendoza, nu är misstänkt för barnmisshandel. 

Enligt polisen Charles Earle ska barnflickan ha brännt barnets fötter på en stekpanna eftersom att barnet inte ville sluta gråta. 
– I ren frustration placerade hon bebisens fötter på grillen eller stekpannan som hon tillagde tortillas på, berättar polisen för The Washington Post.

Den 36-åriga kvinnan har arbetat som barnflicka i ett till två år, och polisen utreder nu om hon kan ha skadat fler barn. 

Det är både ofattbart och fruktansvärt att höra om att någon gör såhär. Men mycket som händer bakom stängda dörra är värt att uppmärksamma för att göra folk försiktiga och lyhörda. Dela gärna för att uppmana fler vara försiktiga med vem de låter passa sina barn.