Mamman poserar med sin man på stranden – nu hyllas hon av en hel värld för viktiga bikinibilderna

Den här mamman kallar sig själv Jazzy. Hon förstod inte hur hennes man kunde älska hennes kropp. Själv upplevde hon att hon var överviktig – och inte lika snygg som sin make. 

Men ett uppmärksammat inlägg på Instagram förändrade allt – och nu hyllas Jazzy av en hel värld för sina inspirerande och viktiga bilder, skriver Huffington Post.

Jasmine ”Jazzy” Owens är en heltidsarbetande tvåbarnsmamma och fru. Och numera också en Instagram-stjärna. 

Nu gör hon upp med kroppshetsen som sprids i media och på sociala medier – genom att visa upp sin egen kropp. 

I fredags la hon upp en bild på sig själv och sin make sen sex år, Keenan. Där skrev hon om sina upplevelser om hur det är att vara gift med någon som har en annan kroppstyp. Hon skrev att Keenan ”föddes vältränad” – och hur hon själv kämpat i åratal för att försöka acceptera sin egen kroppsform. 

I dagens samhälle, där vi matas av ”perfekta” bilder hela tiden kan det upplevas som svårt. 

© Instagram

 ”Genom åren har den här mannen älskat varje kurva, valk och hudbristning på min kropp. Jag förstod aldrig varför. Hur kan han älska något som inte är perfekt? Hur kan en man som föddes vältränad älska någon som mig?” skriver Jazzy i sitt inlägg.

Nu har Jazzy alltså lärt sig omfamna sin egen kropp – och fått större självförtroende. 

”Jag har ingen platt mage och det dallrar när jag går. Men nu inser jag att jag har den perfekta kroppen! Varje valk, varje kurva och varje hudbristning finns för att göra oss båda glada. Jag älskar min kropp och nu förstår jag varför han också gör det!” skriver hon. 

”Varje valk, varje kurva och varje hudbristning finns för att göra oss båda glada”. 

För Huffington Post berättar Jazzy att hon haft det tufft genom åren. 

– Min negativa självbild har hållit mig tillbaka. Jag har inte fullt ut kunnat uppskatta livet med min familj men till slut blev jag trött på att gömma mig och min kropp hela tiden. Som jag skrev under en av mina postningar på Instagram: Jag stod framför spegeln och tittade ärligt på mig själv. Förut hade jag svårt att stå och titta på mig själv. Att ställa mig naken framför spegeln och bara se min kropp var ett enormt stort steg för mig i början. Sen dess har jag tagit flera kliv framåt, som när jag köpte min första tvådelade baddräkt och hade den på mig vid poolen, på stranden och då lärde mig att jag skulle sluta döma mig själv, säger Jazzy till sajten.  

Till en annan bild berättar tvåbarnsmamman om sin stora kärlek till maken. 

”Jag trodde aldrig att jag skulle behöva förklara mig själv för någon annan, men jag måste bara säga att den här mannen stal mitt hjärta för 14 år sedan och  att han fortfarande älskar mig. Hela mig! Nu när jag verkligen älskar mig själv kan jag njuta av livet med min fantastiske make och mina barn”.

Nu har hennes inlägg uppmärksammats i hela världen, och i dagsläget har över 70 000 personer gillat bilden på stranden. 

Flera andra personer skriver i kommentarerna att de känner igen sig i Jazzys historia. 

”Jag har också en väldigt vältränad man och det har alltid gjort mig osäker. Jag vet att han älskar mig och mina kurvor, och jag börjar sakteligen acceptera mig själv för vem jag är. Tack för de kloka orden!”, skriver exempelvis en kvinna i kommentarerna. 

 

Over the years this man has loved every curve, every roll, and every stretch mark on my body. I never understood why! • How could he love something that isn’t ”perfect”? How could a man who was ”born fit” love someone like me! I don’t have a flat stomach, I jiggle when I walk, hell if I run up the stairs to fast my body claps (lmao)!! But now I see I do have the ”perfect” body!! Every roll, every curve and every stretch mark is put on me just perfect to make both of us happy!!! I love my body and I finally see why he does too!! • • Photo credit: @ryanwmedia • • • #effyourbeautystandards #effyourbodystandards #everyoneisbeautiful #tummylove #youarebeautiful #aspiringmodel #aspiringplussizemodel #celebratemysize #curvysensedoll #confidence #lovemybody #lovemybelly #loveyourbody #selflove #summerbody #bikini #bikinibody #bodylove #bodypositive #bodypositivity #womenofallsizes #support #love #positive #plussize #positivity #plussizegang #positivevibes #youarebeautiful

Ett inlägg delat av Jazzy (@a_body_positive_jazzy) Jun 1, 2017 kl. 3:04 PDT

Dela om du också tycker att alla kroppar är vackra! 

 Publicerad av Newsner familj, gilla gärna