Mamman vädjar efter en makeover – när sonen får se resultatet kan han inte hålla tårarna borta

Vi har alla vår unika stil när det kommer till frisyren eller kläder. Men ibland får man bara ett infall och tröttnar, och vill göra en makeover. 

Precis så var det för den här kvinnan, som inför sin gymnasieåterförening ville fräscha upp sin stil.

Och när sonen får se på den otroliga förvandlingen kan han inte hålla tårarna borta.

Mamman Michelle Moyers hade gjort stora förändringar i sitt liv. 48-åringen hade tappat 18 kilo, och inför hennes återförening med sin gymnasieklass kände hon att det var dags för en makeover. 

Bildkälla: Youtube

I samband med TV-programmet ”Today” i USA ställde hon sig utanför deras studio med en stor skylt där hon beskrev vad hon hade gjort tidigare – och blev en av de lyckligt utvalda att få en makeover.

Bildkälla: Youtube

Michelle kände att hennes hår var slitet och behövde sig en rejäl förändring.

Stylisterna tog sig an utmaningen att hjälpa Michelle updatera sin håsrstil. Och bara några timmar senare skulle tv-publiken och hennes son Daniel få se på resultat.

Bildkälla: Youtube

Daniel fick stå med en ögonbindel täckt för ögonen medan Michelle kom ut i studion i sin nya vackra stil. Håret hade fått rejält mer volym och glänste vackert.

Och när Daniel till slut tog av sig ögonbindeln visste han knappt vem som stod framför honom.

Bildkälla: Youtube

När han efter några sekunder insåg att det var hans mamma Michelle som stod framför honom kunde han inte hålla tårarna borta.

Hans mamma som gått igenom så mycket, inte bara att tappa knappt 20 kilo i vikt, utan alltid varit där för honom såg ut som en ny kvinna – och när hon själv får se sig själv har även hon svårt att förstå det. 

Bildkälla: Youtube

Vilken otrolig makeover Michelle fick. Jag kan bara häpna över att få se resultatet, och känna så stor glädje med henne och hennes son Daniel. 

I klippet nedan kan du se hela transformationen – och ögonblicket när Michelle får avslöja sin nya stil. 

Jag hade precis som Daniel svårt att hålla tårarna borta när jag såg det här. Tveka inte på att dela vidare artikeln så fler får chansen att se Michelles häftiga makeover.