Mammans jättemage får personalen att skrika högt på BB

När 29-åriga Chrissy Corbitt blev gravid med sitt fjärde barn trodde hon att hon hade full koll på hur förlossningen skulle gå till. Hon hade ju gjort det förr.

Men hon hade ingen aning om vad som väntade i hennes mage – som bara blev större och större.

När hennes dotter till slut kom ut fick mamman en chock.

Dottern, som nu fått namnet Carleigh Brooke Corbitt, vägde nämligen betydligt mer än de flesta andra bebisar. Närmare sex kilo! 

”Jag kunde inte tro det. Det var som att jag hade fött en 1-åring” berättar mamman för Inside Edition efteråt.

Carleigh föddes med kejsarsnitt en vecka för beräknat förlossningsdatum. När barnmorskan vägde dottern hurrade alla i rummet – det var nämligen det största barnet de förlöst på avdelningen. Carleigh hade slagit rekord.

Både mamma och dotter mådde bra efter förlossningen. Men familjen insåg snabbt att de var tvunga att tänka om angående Carleighs kläder. Ingen av de nyköpta bebiskläderna passade ett så stort barn, så Chrissy gick tillbaka till affären och frågade om hon kunde byta till större storlekar.

Nyfödda Carleigh behövde kläder som i vanliga fall skulle passa en 9 månaders bebis.

Förutom sin storlek är Carleigh som vilken bebis som helst.

”Hon är en glad unge och ler hela tiden. Jag kan inte få nog av henne” berättar Chrissy.

Vad härligt att allt gick bra under förlossningen, trots att flickan var så stor. Vilken chock för familjen att få en 6 kilos bebis!

Har du något minne från en egen förlossning, eller känner du någon annan som också fått en stor bebis? Dela gärna artikeln och berätta för dina vänner!

Publicerad av Newsner familj