Männen försöker stjäla bilen med hennes barn i – inser snart att de ger sig på fel mamma

Ibland hinner man inte tänka innan man agerar. Det handlar istället om att lita på sin instinkt, och att inte fundera så mycket. Jag tror själv att det är viktigt att ibland våga lyssna på sin instinkt – det brukar oftast vara rätt väg att gå. 

Fråga bara 21-åriga Angie Padron. Som så många gånger förr skulle hon tanka sin bil vid den lokala bensinstationen i Florida, men det här blev inte som alla andra besök vid stationen. Angie klev ut för att tanka samtidigt som hennes barn satt kvar i baksätet. Som från ingenstans rusade då två beväpnade män fram för att stjäla Angies bil.

– Jag skrek till honom ”mina barn är i bilen, sätt dig inte i bilen”, men han gjorde det ändå, säger Angie, enligt Daily Mail. 

När mannen satte sig bakom ratten slet Angie då helt sonika ut honom – och de två flydde från platsen. Jag blir otroligt imponerad av hennes lugn i en så stressig och farlig situation, man kan lugnt säga att de gick på fel mamma! Historien får ett ännu lyckligare slut: De två männen, plus ytterligare en kumpan, greps senare av polisen.

Hela det dramatiska händelseförloppet fastande på bensinmackens övervakningskamera, och ni kan se hela klippet här nedanför. 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna