Mirakelpojken Sam överlevde den extremt ovanliga tumören i hjärnan.

Manuel och Tiffany hade kämpat i 10 år för att få barn och när de äntligen blev gravida var lyckan total. Men glädjen utbyttes snart till oro. Någonting var allvarligt fel med deras son.

Läkarna på Colorado Springs Memorial Central Hospital såg något som såg ut som en tumör i hans hjärna, och förstod att de måste agera snabbt för att rädda den lilla pojken.

Bildkälla

02

De opererade omedelbart Sams hjärna för att ta bort tumören. Men när de såg hur den såg ut fick de en chock. Ingen i operationssalen var beredd på detta.

Bildkälla

03

En fullt utvecklad fot i miniformat stack ut ur sidan på Sams huvud. Läkaren Paul Grabb trodde han hade sett allt under sin karriär, men nu kunde han inte tro sina ögon.

Tumören var en teratom, en ovanlig typ av tumör som kan ta samma form som kroppsdelar. När läkarna hade hämtat sig från chocken kunde de ta bort tumören, och den visade sig vara godartad.

Bildkälla

00

Sam repade sig efter operationen och idag är han en frisk pojke och får oändligt mycket kärlek från sina föräldrar. Vilken mirakelbebis!

Bildkälla

01

Här nedan kan du se en intervju med Sams föräldrar, som idag är oerhört lyckliga över sin friska son.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna