Monica väger 227 kilo och har fått 2 missfall – då tittar sköterskan i magen och ser miraklet

Hon ville bli den största kvinnan i världen. 

Monica Riley, 28, drömde om att växa på bredden – och kunde äta över 10 000 kalorier varje dag för att nå målet: Att vara stillasittande i soffan – orörlig och extremt överviktig. 

Som mest vägde Monica 318 kilo. Då kunde hon inte längre äta själv. Hennes pojkvän Sid fick mata henne, och blev en så kallad ”feeder”. Sid uppmuntrade hennes ohälsosamma leverne. Samtidigt som de båda hade en annan, gemensam dröm: Att bli föräldrar. 

Monica fick diagnosen sjukligt överviktig av läkarna. Det försvårade deras familjedrömmar. Paret var olyckligtvis med om två missfall – båda påverkades av hennes extrema vikt. 

Det blev den fruktansvärda väckarklocka som paret behövde. Den här sommaren är Monica nämligen gravid igen, och har ändrat sin livsstil. Allt för att barnet ska få en bra start på livet. 

I tv-klippet här nedanför kan vi följa med Monica på hennes första ultraljud. Då får mamma och pappa veta hur fostret mår när sköterskan lyfter på Monicas mage igen. Det blir ett känslosamt och starkt ögonblick. 

Jag kan bara hoppas att det går bra den här gången och att de fortsätter sin resa mot en bättre livsstil. 

Dela om du håller med!

Publicerad av Newsner familj