Mostern skriver elakt sms till bisexuella systerdottern – klockrena kontringen får tusentals att skratta

När Twitter-användaren Charlie Marie öppnade mobiltelefonen fick hon ta emot ett rejält förolämpande sms från sin egen moster.

I textmeddelandet skrev mostern att hon inte accepterade syskonbarnets bisexuella läggning. 

Men det är Charlies briljanta sms-kontring som nu fått tusentals att vrida sig av skratt, skriver Bored Panda

Allting började med att den 18-åriga tjejen, som bor i Storbritannien, hamnade i ett gräl med mostern efter att hon blev kallad ”faggot”. När röken hade lagt sig lite försökte mostern släta över grälet och be om ursäkt i ett sms.

Det blev bara värre. 

– Jag menade inte faggot på ett dåligt sätt, jag menar bara att ni bögar och flator är så dramatiska av er, skrev mostern i sms:et som Charlie delat med sig av på Twitter

Hur ursäkten avslutades? 

Att Charlie inte behövde dyka upp på en kommande födelsedag och förstöra dagen. 

Då kände Charlie att det var nog – och hennes svar har fått tusentals Twitter-användare att dra på smilbanden. Det är lätt att förstå varför. 

– Du behöver inte oroa dig! Jag vet hur du är efter ett par flaskor vin. Jag kan tyvärr inte komma på Indies födelsedag. Den dagen ska jag på en stor, lesbisk orgie som jag och mina andra gay-vänner planerat för i månader.

Men det är inte allt – Charlie skrev också flera andra mycket effektfulla kommentarer som kontring på mosterns respektlösa sms. 

Efter att hon la ut hela konversationen på Twitter har den blivit viral och sprids som en löpeld på nätet. Titta bara här nedanför så förstår du varför. 

 

Charlie och mostern skrev förstås sina sms på engelska, men här har vi översatt dem så att det ska bli enklare att läsa. 

© Provided by Nyheter365

Nu tyckte Charlie att det var nog. Så hon skrev det här briljanta svaret. 

sms33
© Provided by Nyheter365

Efteråt har Charlie fått stöd av både sina föräldrar och framför allt internet som hyllat hennes aktion. 

Dela om du inte heller tycker det är okej att diskriminera folk på grund av deras sexuella läggning!

Publicerad av Newsner, gilla gärna