När de 3 systrarna drabbas av cancer gör de här människorna något alldeles underbart för att stötta familjen.

Redan när de tre systrarna Katie, Cassie och Kristal var väldigt små ställde livet dem inför svåra prövningar. Deras mamma, Ellen, drabbades av cancer och flickorna kastades mellan hopp och förtvivlan under stora delar av sin barndom. Ännu tuffare blev det när de förlorade sin pappa och lite senare sitt hem. Tack och lov blev mamma Ellen bättre men några år senare skulle systrarna ställas inför nästa tuffa prövning.

När Katie fyllde 30 år diagnosticerades nämligen även hon med cancer, i hennes fall rörde det sig om tarmcancer och hon skulle nu ställas inför en mycket intensiv behandling. Men som om inte det var nog fick även hennes systrar cancer: både Cassie och Kristal fick bara veckor senare veta att de hade bröstcancer. På bara sex veckor hade alla tre systrar blivit diagnostiserade med cancer.

Läkarna var närmast chockade över vilken fruktansvärd otur den här familjen haft och deras smärtsamma historia nådde ganska snart det australiensiska radioprogrammet ”Give back” och dess programledare Kyle och Jackie.

När de fick höra om familjens tuffa tid bestämde de sig för att göra vad de kunde för att stötta dem på vägen. De lurar i familjen att de ska få se en unik förhandsvisning av en film i en biosalong, men precis när de satt sig tillrätta för att titta på filmen dyker något annat upp på bioduken. Något som ska ge systrarna en överraskning de inte riktigt hade räknat med. Se själv i spelaren här under och kom ihåg, ingen kan göra allt – men alla kan göra något.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna