Nu gratulerar vi Camilla Läckberg och Simon Sköld till bebislyckan!

Camilla Läckberg har blivit mamma igen! Nu har den 41-åriga deckarförfattaren och Simon Sköld, 28 år, fått sitt första gemensamma barn. Det blev en liten flicka som ska heta Polly.  

”Nu är hon här, 3836 gram av ren kärlek. 21.08 tittade hon ut med 10 fingrar och 10 tår. Det gick väldigt smidigt och Camilla mår jättebra! Nu tar vi kväll och njuter av vår lilla dotter”, skriver Simon Sköld i parets blogg.

Han tackar också för allt stöd som den lilla familjen har fått.

Camilla Läckberg har sedan tidigare tre biologiska barn och två bonusbarn, men nu har hon alltså fått sitt första barn med Simon Sköld.

Paret skriver på bloggen att de under fredagen, den 1 april, var på sjukhuset för att göra en ”koll för en eventuell igångsättning”. Och de blev inlagda direkt. Sedan uppdaterade Camilla Läckberg under hela dagen. Hon skämtade även om hur trött Simon Sköld var.

”Och Simon – ha ha ja han blev trött en stund, så blev en liten powernap….. Men han är fascinerad, glad, orolig när jag hade ont, förväntansfull – och ha ha ja, – troligtvis bland de mest välklädda papporna som någonsin klivit in på ett BB”, skriver succéförfattaren på bloggen.

Till slut kom lilla Polly. Och i morse lade Camilla Läckberg upp denna bild på Instagram:

Vi säger grattis till bebisen till Camilla och Simon! Gilla gärna om du också vill gratulera.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna