Nu hjälper vi Camilla hitta okända tjejen som räddade sonens fredagsmys.

I fredags skulle Camilla Rasks 13-åriga son, som lider av adhd och autism, handla godis till fredagsmyset han skulle ha hemma hos en kompis i Helsingborg. Dessvärre fattades det pengar på hans kort när det blev dags att betala varpå en mycket stressig situation uppstod i kön för hennes son. Han försökte plocka bort varor från kassabandet men det hjälpte inte, han var fortfarande 20 kronor kort. Och nu började människor bakom honom i kön att bli otåliga och fälla irriterade kommentarer.

–  Folk sa saker som ”Kan ni inte öppna en till kassa” ”Har man inte pengar ska man inte handla” och ”vilken tid det tar”, berättar mamman Camilla Rask till Aftonbladet.

Camillas son upplevde situationen som mycket jobbig och påfrestande. Men tack och lov dök det då upp en tjej med ett stort hjärta. En tjej som inte tvekade att gripa in när hon såg en medmänniska i en jobbig situation, något som blev sonens räddning och han var oerhört glad och lättad av hennes hjälpande hand.

– Han sa att om hon inte hade gjort så hade han aldrig mer handlat utan mig, säger Camilla till Aftonbladet.

Efter händelsen skrev Camilla ett inlägg på Facebook där hon berättade om händelsen samt bad om hjälp att hitta den okända hjälten. Inlägget har i skrivande stund delats av över 2000 personer.

– Det var fantastiskt gjort av henne. Jag vill att hon ska förstå vilken stor skillnad hon gjorde för honom. Det var så mycket mer än bara 20 kronor hon bidrog med, säger Camilla till Aftonbladet.

Läs hela Camillas inlägg här under!

Såhär berättar själv Camilla på Facebook om sonens upplevelse:

Där står han i kön, snart 13 år (med autism/adhd) & har handlat fredagsmys med en kompis han ska ha sovis med.
Supernöjd & taggad för en trevlig kväll
När det är hans tur att betala fattas han 20kr på kortet.
Blir stressad, folk i kön börjar kommentera ”vilken jävla tid det tar” osv.
Hans kompis letar efter sina pengar för att hjälpa honom ur denna obehagliga upplevelse.
Då säger en tjej/kvinna i kön att han inte ska bry sig om dessa kommentarer från kön, ger honom 20kr & han blev riiiikigt glad & lättad.
Denna tjej/kvinna hade en rosa tröja, en fjärilstauering (tror han) på vänster axel, hon hade blont hår & handlade på City Gross på Ättekulla vid 20.30.
Jag vill att hon får tillbaka sin tjuga & en STOR kram & ett JÄTTEtack för hjälpen
Hon räddade fredagen ❤️
Dela snälla

Hjälp gärna till att dela detta vidare så att Camilla och hennes son kan hitta den här fina människan och kan tacka henne ordentligt!