Nu hyllar vi publikvärden som gjorde allt och lite till för att hjälpa mamma i nöd

Att arbeta med service är kanske inte alltid det mest glamorösa av yrken. Dag ut och dag in gör man sitt jobb i det tysta och anstränger sig till det yttersta för kundens räkning – men många gånger får man inte särskilt mycket tillbaka för det.

Ingen klapp på axeln, inga tacksamma ord, man har ju bara gjort det man förväntats att göra.

Men många är de slitvargar som jämnt och ständigt gör allt och lite till, som tar begreppet kundservice till sin yttersta spets – och som verkligen förtjänar att hyllas och uppmärksammas tusen gånger om.

Fråga bara den här mamman, som är evigt tacksam till en publikvärd på basebollarenan Busch Stadium i amerikanska St. Louis. Under en rafflande match gjorde publikvärden helt enkelt mer än vad någon hade kunnat förvänta sig – och i ett inlägg som delades på Facebook-sidan Love What Matters förra sommaren berättar hon om den otroliga gesten.

”Till publikvärden på Cardinals-matchen som ägnade två omgångar åt att leta efter en flaska mjölk till min son:

När jag frågade dig om du visste var jag kunde hitta mjölk till min son på Busch Stadium en ljummen sommarkväll förväntade jag mig att du skulle svara att jag hade otur, eller i bästa fall ge ett otydligt svar.

Men istället tog du med oss flera sektioner bort till Redbird Club, trots att våra biljetter inte gav oss inträde dit, eftersom du visste att det fanns ett bageri där – men de hade slut på mjölk.

Istället för att ge upp tog du med oss tre våningsplan ner till en butik vid huvudfoajén, där vi inte heller fann lyckan – vilket du vet, eftersom du stannade kvar och hjälpte oss leta.

Så du ledde oss halvvägs runt arenan till en snacksvagn, där vi till slut hittade vad vi hade letat efter.

Bildkälla: Wikipedia

Medan jag betalade så plockade du åt oss sugröret som min son bad om, tillsammans med några servetter för gott bordsskick.

Och efter det gick du tillbaka med oss, halvvägs runt arenan och upp tre våningsplan och tillbaka genom Redbird Club och förbi flera sektioner, för att se till så vi inte tappade bort oss på vägen tillbaka eftersom vi hade varit tvungna att ta oss så långt för att hitta den där mjölkflaskan.

Det tog två omgångar av matchen, men du såg till att min son var lycklig.

Du gjorde allt det här utan att veta varför den där mjölkflaskan var så viktig för oss. Du kanske trodde att min son var bortskämd, eller att jag var en pushover som inte kunde säga nej till min treåring.

Om du trodde det så visade du det inte. Du var underbar.

Bildkälla: Shutterstock

Vad du inte visste var att under min son Yadis t-shirt så finns det en slang och ett inmatningsrör.

Du visste inte att den ovanliga formen och funktionen på hans lilla kropp innebär att han lätt blir uttorkad, men även att för mycket vatten i värsta fall kan få oss att hamna på sjukhuset. Och av någon anledning, som strider mot all logik, så är mjölk just nu det som han klarar av bäst.

Du visste inte att det under merparten av de tre senaste åren har varit otroligt svårt för oss att åka på spontana utflykter, eller att vi under de senaste månaderna har lovat oss själva att inte låta hans medicinska behov stoppa oss från att göra saker – så att det var en liten triumf för oss att bjuda med våra vänner till de där sista-minuten-Cardinal-biljetterna.

Du visste inte att vi snart kan komma att tvingas till en ny, stor operation som kan hålla oss i karantän i vårt eget hus i veckor eller månader; eller att jag hade glömt att ta med hans mjölk då jag hade fått ett oväntat och långt telefonsamtal från hans läkare medan vi packade vår väska, och varit distraherad på grund av att vi tvingades prata igenom den långa listan av förändringar hon ville att vi skulle göra i ett sista försök att slippa den där operationen.

Du visste inte några av de där sakerna. Du såg bara en pojke som ville ha lite mjölk, och du var snäll mot honom. Och jag kan inte tacka dig tillräckligt.”

Bildkälla: Facebook

Källa: Love What Matters

Tveka inte att dela vidare om du också tycker att det var fantastiskt fint gjort av publikvärden att hjälpa mamman och hennes son så mycket!