Nya avslöjanden: Martin Timell ska ha visat könet för kvinnlig programledare

I samband med medias uppmärksammande av de anklagelser som riktats mot Martin Timell så har flera utsatta personer tagit mod till sig att träda fram. En av dessa är en kvinnlig programledare som berättar att Martin Timell blottat sig för henne.
– Jag förundrades mest över det helt absurda i situationen, säger hon till Metro.

Fler och fler avslöjanden om Martin Timell kommer upp till ytan i samband med kampanjen #metoo. I ett anonymt mail till Metro berättar en kvinnlig programledare att Martin Timell visat sitt kön för henne under en tv-gala.
”Ja, det var ju en surrealistisk upplevelse. Men jag tog inte särskilt illa vid mig, jag var inte i beroendeställning, vi jobbade inte ihop. Jag förundrades mest över det helt absurda i situationen. Och nej, jag polisanmälde inte. Tänkte inte ens tanken. Jag kommer från en annan generation, där man liksom hackar i sig. Lite som regn eller ishalka. Sånt som händer. Inget att fästa sig vid”, skriver programledaren, som vill vara anonym, i ett mejl till Metro.

 

Anklagas för sexism och trakasserier

Martin Timell anklagas nu för bland annat sexism och trakasserier, och TV4 har valt att stoppa alla sändningar med honom.

Foto: JOHAN ENGMAN / TT

Martin Timell har erkänt att han trakasserat vissa kvinnor, men säger till Expressen att han inte vetat att han sårat dem.

Nätkampanjen #metoo lyfter män som utnyttjat och trakasserat kvinnor, dela gärna för att visa att du stöttar kampanjen.