Otrogen make vill ”ha lite roligt” med gift kvinna – var knappast beredd på hennes svar

Om du tror att äkta kärlek bara förekommer i sagor, då ska du läsa berättelsen som den här kvinnan tidigare i somras delade med sig av på internetforumet Reddit.

En dag fick kvinnan nämligen ett privat meddelande från en gift man som hon kände lite ytligt och som klart och tydligt bara var ute efter en sak: en otrohetsaffär i smyg.

Trots att kvinnan, som också var gift, vänligt men bestämt sa ”tack, men nej tack” fortsatte han att pressa på med sina sexinviter… och till slut fick hon så nog. Det kraftfulla svaret som sedan plingade till i mannens mobil visade inte bara prov på hennes starka kärlek till sin livspartner – utan fick också mansgrisen att tystna, förhoppningsvis för gott.

Nu hyllas hon över hela nätet för sin sylvassa replik, och jag kan inte annat än att stämma in i hyllningskören. Läs igenom här under och dig fri att dela vidare om du också tycker att kvinnan gjorde helt rätt!

Bildkälla: Shutterstock

Efter att händelsen hade ägt rum tog kvinnan skärmdumpar från sms-konversationen, bilder som hon alltså sedan publicerade på internetforumet Reddit.

Så här såg meningsutbytet ut från det att mannen började kontakta henne:

Snacka om att ge svar på tal!

Och visst, kvinnans brutalt tydliga exempel på äkta kärlek fick också positivt gensvar bland användarna på internetforumet Reddit.

”Åt h*lvete med människor som förstör andras förhållanden, ärligt talat”, skrev bland annat en användare medan en annan konstaterade ”Som en make som blivit bedragen så känns det bra att veta att det fortfarande finns fruar (och makar som er) där ute”.

Bildkälla: Shutterstock

En tredje person hade också ett förslag på hur kvinnan skulle ta det hela vidare: ”Jag skulle definitivt skicka det där till hans fru. Om det var jag, skulle jag vilja veta. Bättre att få reda på det nu än att låta det pågå gud vet hur länge”, skrev användaren.

Vad som därefter hände förtäljer inte historien, men vi kan väl nöja oss med att konstatera att kvinnan satte den där mannen ordentligt på plats och visade vad integritet och lojalitet verkligen betyder!

Tveka inte att dela vidare om du också älskade kvinnans kraftfulla svar!