Pappan adopterar bort nyfödda dottern – 24 år senare avslöjas det otänkbara

Will Russell från amerikanska Phoenix var praktiskt taget ett barn själv när han blev pappa till en liten flicka.

Samtidigt brottades Will med alkoholproblem och han gjorde därför tidigt insikten att han inte skulle kunna hantera ansvaret och vara den pappa som dottern Amy så väl behövde.

För att ge henne en bättre uppväxt bestämde han sig för att adoptera bort Amy – men det var inte sista gången deras vägar skulle komma att korsas.

Will hade en tydlig magkänsla om att han någon gång skulle få träffa sin dotter igen.

Han visste bara inte när eller var.

Bildkälla: Youtube

Åren gick, Will blev nykter och så småningom började han arbeta för välgörenhetsorganisationen Phoenix Rescue Mission.

24 år senare, precis när Will hade kommit hem från jobbet, ringde telefonen.

Bildkälla: Youtube

Amy, som hade sökt intensivt efter sin biologiska familj, hade äntligen fått tag på pappans nummer och tagit modet till sig att slå den där signalen.

– Jag var tvungen att samla en hel del mod för att våga ringa telefonsamtalet. Jag var väldigt nervös men det var definitivt något som jag kände att jag var tvungen att göra, säger Amy till Fox 10.

Bildkälla: Youtube

Pappans böner hade blivit besvarade. Han skulle återigen få se sin älskade dotter och de bestämde träff redan nästa morgon.

Under ett lång och meningsfullt möte berättade de båda om sina liv och så småningom kom det fram att Will arbetade på Phoenix Rescue Mission.

Plötsligt blev det knäpptyst.

Bildkälla: Youtube

Amy arbetade nämligen också på Phoenix Rescue Mission.

Det visade sig att pappa och dotter, som inte träffats på 24 år, hade arbetat tillsammans – i olika delar av organisationen.

Bildkälla: Youtube

Det var ödet.

– Det är aldrig en hopplös situation. Om det är menat att hända så händer det i sinom tid. Gud har perfekt timing, säger Amy till Fox 10.

Bildkälla: Youtube

Titta på videoklippet om pappan och dotterns otroliga återförening här:

Ibland känns det som att allt händer av en anledning, vilket den här otroliga historien är ett exempel på. Dela gärna vidare om du också tror på ödet!