Pappan får ingen hjälp längs vägen när bebisen håller på att kvävas – till slut stannar två änglar

Alla som någonsin haft en bebis eller passat ett spädbarn vet hur det låter när ett barn sätter i halsen. Har du någon gång varit med om det så vet du säkert paniken som uppstår och hur svetten snabbt lackar. Just den paniken infann sig hos Georgeanna Miera and Jose Rodriguez, när deras tio månader gamla bebis höll på att kvävas i bilen längs motorvägen. 

I desperation körde de åt sidan och viftade med armarna för att någon skulle stanna och hjälpa dem, till slut stannade rätt bil. 

Det unga paret Georgeanna Miera and Jose Rodriguez, satt i bilen på motorvägen när de hörde hur deras tio månader lilla bebis började göra kvävningsljud. En av dem satte fingarna i barnets mun för att försöka hitta det som fastnat, men utan resultat. Paniken infann sig och det körde åt sidan. 

Kob4

De klappade bebisen hårt på ryggen för att få ut det som satt fast, men fortfarande utan resultat. Pappa Rodriguez började då att veva med armarna ut mot vägen för att få någon att stanna och hjälpa dem. Ingen stannade, och sekunder blev till minuter som handlade om liv och död. Till slut stannade två personer som pappan nu kallar änglar. 

Amy Chapek and Lynn Flores var två ambulanssjukvårdare som råkade passera. Vanligtvis jobbar de i ett annat distrikt, men de tvekade inte att stanna när de fick se pappan. Vid det laget hade pojkens läppar blivit blå, och kvinnorna lyckades rädda honom i sista sekund. För Tv-kanalen Kob4 berättar föräldrarna att de är evigt tacksamma till kvinnorna, och att det är ödet att de passerade. 

Bebisens läppar hade blivit blå och han var sekunder från att kvävas. Hade inte kvinnorna stannat där och då så hade det kunnat vara slutet för bebisen. Fler borde låta bli att tveka när de ser någon i nöd. Dela gärna för att hylla kvinnorna och uppmana fler att hjälpa varandra.