Pappan ljuger för sin dotter varje dag – men anledningen gör honom till en hjälte

Med julen runt hörnet så väntar inte bara glädje, det är för många den kanske tuffaste tiden att få det att gå ihop ekonomiskt. 

Därför vill jag dela den här korta filmen med er. För den visar vad som verkligen är viktigast i alla lägen – att vara där för varandra.

Den handlar om en pappa som gör allt för sin unga dotter, utom att tala sanning. Han är alltid snäll mot alla han möter, leker med sin dotter, skämmer bort henne så gott han kan och behandlar henne precis så fantastiskt som hon förtjänar.

Men det är en sak som flickan har upptäckt. Pappan ljuger för henne varje dag.

I ett brev till sin pappa berättar dottern om allt han gör för henne, men också att han är en lögnare. Pappan bryter ihop och skakar. Men när det verkar som mörkast tar också filmen en helomvändning då man får veta varför hans lögner gör honom till en hjälte. 

Jag ska inte avslöja mer än så men filmen visar det som är viktigast idag. Även om det är en reklamfilm, är budskapet inte mindre viktigt. Kom ihåg att titta på hela filmen, det här är något som alla borde se.

Julen firas med hjärtat, och inte plånboken. Det tycker jag att det här klippet symboliserar på ett hjärtevärmande sätt.

Känn dig fri att dela vidare till dina nära och kära som en påminnelse om att aldrig ta varandra för givet!