Paret adopterar 3 barn, men när grannen får höra om ett fjärde barn tvekar hon inte en sekund.

Att skiljas från familjen och hamna i ett fosterhem är tufft för vilket barn som helst. Men de tre bröderna Michael, Jess och Camden hade i alla fall varandra – och lyckligtvis nog blev de också adopterade till en ny, kärleksfull familj tillsammans. Men när Julie Washington och hennes make var på väg att genomföra adoptionen fick de ett oväntat samtal. De tre pojkarna hade en lillebror, 17 månader gamla Elijah, som också behövde hitta ett nytt hem. Familjen stod redan inför en stor utmaning när de skulle gå från två till fem barn, där ett av barnen dessutom behövde extra stort stöd då han var CP-skadad, och därför visste de att det skulle bli omöjligt att ta emot det fjärde barnet också. Då fick grannen Jay Houston höra talas om situationen.

Julie Washington visste att om hon inte gjorde något så skulle lilla Elijah få växa upp nästan 2000 kilometer ifrån sina äldre syskon. Därför tog hon upp telefonen och ringde grannen och den goda vännen Jay Houston.

adoption1

– Jag svarade Julie att oavsett vad så ska vi alltid se till att de här pojkarna är familj, och att de får veta att de är familj, säger Jay Houston till ABC News.

adoption2

Det var inget snack om saken. Grannen Jay, som hade fem barn i familjen, bestämde sig för att adoptera Elijah – och de fyra bröderna kommer därför få växa upp tillsammans, dörr i dörr, i två underbara familjer.

adoption3
parbebisar

– De bor inte i samma hus men de bor i samma stad. Medveten om att jag kommer få vara hans mamma för alltid… det är en underbar gåva och jag är väldigt tacksam över det, säger Jay Houston.

Här kan du se ett videoklipp om händelsen:

Dela gärna vidare till dina vänner så de också får läsa om den fina historien!