Paret väntar tvillingar – då avslöjas läkarens stora misstag på ultraljudet

Att bli förälder är en av livets stora gåvor. Och för vissa innebär föräldraskapet inte bara ett, utan två eller fler barn.

För Danielle och Joseph skulle lyckan vara total när de fick reda på att de väntade tvillingar.

Men på ultraljudet sju veckor in i graviditeten skulle hon de få sig sig en chock – när läkaren hade missat två viktiga detaljer.

Det var en lyckans dag när paret Danielle och Joseph insåg att de väntade tvillingar.

I två långa år hade de försökt få barn, men nu när det äntligen stod klart att hon var gravid kunde de inte annat än jubla.

Bildkälla: Youtube

Sex veckor in i graviditeten var de på ultraljud – och det skulle visa sig vara någonting alldeles speciellt. Paret väntade inte bara ett barn, de väntade tvillingar. Alldeles till sig av lycka åkte de hem och förberedde sig på att få se sina två barn komma till världen.

Men bara en vecka kallades de tillbaka till barnmorskan för ännu ett ultraljud. Det var då som paret och alla inblandade skulle få se någonting de aldrig kunnat ana.

Bildkälla: Youtube

När de fick se det nya ultraljudet visade det sig att de inte skulle få tvillingar. På ultraljudet kunde de nu se att de skulle få trillingar.

Till en början var Danielle och Joseph i chock men efter några veckor lugnade de ner sig och kände stor förväntan inför vad som skulle komma. Efter några veckor var de tillbaka för ännu ett rutinenligt ultraljud.

Men än en gång skulle läkaren visa sig ha haft fel.

Bildkälla: Youtube

Personen som genomförde ultraljudet kunde se trillingarna på ultraljudet – men det var något, eller rättare sagt någon, som hade tillkommit. Det visade sig att Danielle och Joseph väntade fyrlingar, någonting som bara sker 1 på 700 000 graviditeter.

Efter en lång graviditet kunde Danielle till slut föda fyra friska bebisar och i dag mår familjen hur bra som helst. Men att de skulle få fyrlingar var nog det sista de hade väntat sig.

Bildkälla: Youtube

I spelaren nedan kan du själv se Danielle och Joseph berätta om deras otroliga graviditet – och lyckan över att ha välkomnat sina fyra älsklingar till världen.

Vilken otroligt härlig berättelse om Danielle och Joseph, jag önskar dem all lycka till i fortsättningen med sina fyra små bebisar. Tveka inte på att dela artikeln vidare om du också tyckte den här berättelsen var fin. 

 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna