Pojken ser föräldrarna pussas – men titta nu på hans urgulliga reaktion

Att inte känna sig tillräckligt älskad kan ta kål på vem som helst. Som för den här lilla pojken som bara vill ha mer.

I sin mammas famn ger han sin mamma en stor puss på munnen.

Men vänta tills du ser vad som händer när han ser sina föräldrar kyssas istället.

Ett barns liv kan många gånger se enkelt ut. Inga jobbtider att passa, räkningar att betala eller vidare större problem i livet. Men för den här lilla pojken skulle det finnas ett stort problem. Att få pussa sin mamma i fred.

Den lilla pojken sitter i sin mammas famn – men han inser snart att de två inte är ensamma. Pappa kommer fram och ger mamman en kyss på munnen, något som sonen inte missade. Det han gjorde därefter skulle få båda föräldrarna att förvånas.

Bildkälla: Youtube/OrangeCabinet

I stället för att bara sitta och titta på gjorde han som så många bebisar gör när de är små. De tittar, tar efter och gör. Precis som den lille pojken gjorde. Han tog sin hand och förde sin mammas ansikte närmare för att sedan ge henne en kyss på munnen.

Det är lätt att tro att det slutar där – men så fort pappan gav mamman en kyss så svarade pojken med samma medicin. Han ville helt klart ha sista ordet på det mest kärleksfulla och söta sätt möjligt. 

Det fantastiska ögonblicket mellan de tre fångades på film – och det är säkerligen någonting alla tre kommer titta tillbaka på med stor värme i framtiden. 

Det här klippet gjorde mig alldeles varm i hjärtat. Tveka inte på att dela med dig av klippet till dina vänner som bara måste se den här lilla pojkens fantastiska reaktion till sina föräldrars kyssar.