Pojken skickar julklapp till okända flickan – 11 år senare får han ett mystiskt meddelande

Vissa julklappar kan ha större inverkan än andra. Det skulle den 6-årige pojken Tyrel Wolfe få veta efter att han skickat en låda med presenter till ett barn i nöd någonstans i världen.

Men över 10 år senare skulle han få ett meddelande på Facebook från någon han inte kände igen.

Då fick han höra en berättelse som skulle förändra hans liv för alltid.

I många länder är det populärt att runt jul sprida sin kärlek till familjer i nöd i andra delar av världen. Det var någonting som familjen Wolfe, och deras son Tyrel, gjorde.

När julen kom brukade Tyrel skicka en present med leksaker samt ett kort på sig själv i en skolåda, som han lämnade in till den lokala kyrkan som sedan skickade vidare gåvorna.

Bildkälla: Youtube

Tyrel, som var sex vid den tiden, skickade en skolåda som skulle hamna på Filippinerna – men åren gick och den lilla lådan han skickat som liten var bortraderade ut hans minne.

Tills en dag över tio år senare, när han fick ett märkligt meddelande via Facebook.

Bildkälla: Youtube

En tjej vid namn Joana hade skickat ett meddelande till Tyrel, som konstaterade att hon letade efter en person som över 10 år tidigare hade skickat en skolåda med leksaker till henne. Tyrel insåg snabbt att det mest troligt var hans låda – men föräldrarna varnade honom för att tro på historien.

Det var då Joana beskrev den bild som Tyrel hade lagt i lådan, en bild på sig själv som stämde överens med Joanas berättelse.

Bildkälla: Youtube

Turel trodde knappt det var sant – och de började chatta allt mer. Deras meddelanden blev mer personliga och till slut åkte Tyrel till Manilla för att besöka Joana.

Och redan när deras ögon möttes för första gången visste de att det inte var en tillfällighet. Det var ödet.

Bildkälla: Youtube

Joans och Tyrel fattade tyckte för varandra och den nu 18-årige pojken åkte till Manilla två gånger till för att få träffa sin livs kärlek Joana. Till slut frågade han om hennes hand – och i dag bor de tillsammans som ett gift par.

Bildkälla: Youtube

Tänkt att en liten gåva kan göra så oerhört stor inverkan på en annan persons liv. Jag är så otroligt glad över att Joana och Tyrel fick träffas igen – och att de båda blev ett par och sen också man och hustru är verkligen så fantastiskt kärleksfullt.

I klippet här nedan får du höra mer av deras otroliga historia – och om den lilla skolådan som förändrade deras liv för alltid.

Vilken fantastisk kärlekshistoria. Tveka inte på att dela vidare artikeln till dina vänner så de också får läsa om Tyrel och Joanas otroliga möte.