Pojkens löfte till tjejkompisen blev verklighet – nu sprids deras historia som en löpeld på nätet

Kärlek har många ansikten – men frågan är om inte det här som tagen ur en romantisk film.

Redan i förskolan berättade den då 3-årige pojke Matt att han en dag skulle gifta sig med dåvarande klasskompisen Laura – men hoppet såg ut att vara förlorat några år senare. 

Men sju år efter de tappat kontakten hände någonting otroligt. Någonting som skulle leda till en kärlekssaga som är något av det vackraste jag hört talas om. 

När ett barn börjar i förskolan hoppas man som förälder att hen inte ska ha några problem att hitta nya vänner.

Med för den 3-årige pojken Matt Grodsky var det problemet inte i närheten. Han fattade snabbt tyckte för en tjej vid namn Laura Scheel, och början på en vänskap fick sin början.

Bildkälla: Facebook/Matt Grodsky

När de gick i förskolan lekte de ofta. Laura lärde Matt hur man gungade och ritade, och spenderade överlag väldigt mycket tid tillsammans.

En dag ställde sig den då 3-åriga Matt upp i klassrummet och utbrast någonting bestämt. Han skulle gifta sig med Laura när han blev äldre. 

Bildkälla: Facebook/Matt Grodsky

Åren gick och Matt och Laura skulle snart börja i grundskolan. Till slut visade det sig att de båda skulle börja i olika skolor – och den goda vänskapen i förskolan gick förlorad.

De tappade kontakten och under de sju närmsta åren var den enda kontakten de hade genom de traditionsenliga julkorten. Det är här historien om Matt och Laura kunde ha slutat. Men ni anar kanske att så inte är fallet. 

Bildkälla: Facebook/Matt Grodsky

När de båda började i högstadiet skulle någonting oväntat ske. Via en gemensam vän skulle Matt och Laura återförenas och de började umgås som vänner igen. Vänskapen skulle snabbt utvecklas till kärlek – och bara två veckor senare var de ett par.

Matt och Lauras kärlek höll i sig, och trots att de studerade på universitet i olika städer höll deras kärlek dem samman.

I maj 2015 skulle det magiska ske, någonting som Matt lovat henne 20 år tidigare. 

Bildkälla: Facebook/Matt Grodsky

På plats utanför deras gamla förskoleklassrum gick Matt ned på knä och friade till sin Laura, och drygt ett år senare var de nygifta. De där orden som Matt sagt till Laura 20 år tidigare var helt plötsligt verklighet.  Två små barn som träffats 20 år tidigare var nu man och hustru.

– Jag gick ned på ett knä medan min bror stod och tog kort. Laura var chockad. Jag berättade varför jag ville gifta mig med henne och om hon ville gifta sig med mer. Hon sa ja, berättar Matt för Huffington Post.

Om det är någon gång jag tror på ödet så är det verkligen efter jag läste den här fantastiska historien med Matt och Laura. När en sak är menad att ske så kommer det också ske – och jag är otroligt glad över att de båda verkar vara så fina personer med obeskrivligt mycket kärlek mellan sig. 

”Jag var förälskad i Laura när vi var små och är det än i dag”, skriver Matt på Instagram-kontot ”The way we met”.

Bildkälla: Facebook/Matt Grodsky

Matt och Laura är ett bevis på att äkta kärlek verkligen existerar. Dela gärna vidare artikeln om du också blev inspirerad av den här vackra historien.