Såg ensam 91-åring vänta på bussen – nu är de goda vänner

Gemma Louise Donhou från Australien bor just nu i England. Där han just fått en oväntad vän för livet – som är 91 år gammal. Det var när Gemma en dag stod och väntade på bussen hon stötte på 91-åriga Edna.

De började prata – och resten är, som man brukar säga, historia.

I ett inlägg på Facebook berättar Gemma om mötet med 91-åriga Edna och den vänskap som direkt började blomma. 

– Vi började bara prata och då berättade hon att hon skulle åka in till stan för att försöka hitta på något, skriver Gemma.

Samtalet ledde in på Ednas liv och hon berättade då att hennes man, som hon varit gift med i 55 år, nyligen bort. Gemma blev förkrossad när hon hörde hur Edna nu kände sig ensam i huset där hon och hennes make levt tillsammans i så många år.

– Det var verkligen förkrossande att tänka på att den här söta lilla damen bara satt där alldeles ensam utan någon att prata med. Så jag frågade om jag inte kunde få hennes nummer så jag kunde komma över på en kopp te, skriver Gemma på Facebook.

Sagt och gjort; Gemma kom över på en kopp te och nu är hon och Edna vänner för livet. Och Edna fick till och med ta sin första selfie. Så härligt!

Facebook

Historien om den oväntade vänskapen har engagerat tiotusentals människor på Facebook. Dela gärna om du också blir berörd av Gemma och Ednas historia!