Bengtzing lät sonen ha kjol på kalaset. Nu hyllas sångerskan på Facebook för sitt fina inlägg.

Linda Bengtzing la upp en bild på sin son Nisse i kjol på ett kalas. Nu hyllas sångerskan i sociala medier.

På Facebook och Instagram visar sångerskan med en bild på 1,5-åringen iklädd kjol.
Hon skriver:
”Nisse på tjejfest. Han älskade sin kjol…. Vad månne det bliva. En unge som gillar kjol. En älskling som älskar kjol. En älskad unge. Tänk på det!”
Till Expressen förklarar hon att de lära pojken att våga vara den han är. Utan fördomar.
– Nisse älskade kjolen. Vi ska försöka uppfostra honom att vara den han är utan fördomar. Det är lätt att göra ett inlägg på sociala medier. Säga sin åsikt. Värre att leva upp till det. Alla måste få älska vem den vill och vara vem den vill.

Ställnignstagandet har väckt uppmärksamhet i sociala medier. Många hyllas sångerskan:
”Alla är vi olika och ingen är mindre värd för de! Oavsett om han e pojk eller flicka så va han oerhört fin i klänning”, skriver en användare på Instagram.
En annan på Facebook:
”Underbart gjort av dig!!!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Nisse på tjejfest. Han älskade sin kjol…. Vad månne det bliva. En unge som gillar kjol. En älskling som älskar kjol. En älskad unge.Tänk på det! #vadenduär #fri #kärlek #älskadeunge #nisse

Posted by Linda Bengtzing on den 16 juni 2015

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.