Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Skolans populäraste elev delar med sin av sin hemliga kamp som hemlös tonåring.

Crystal Escobar var en av de populäraste tjejerna på sin skola i staden Independence, Missouri. På utsidan levde hon det perfekta tonårslivet, med högsta betyg, massor av vänner och en självklar plats i cheerleader-laget. Hon blev utsedd till skolans baldrottning och killarna drömde om att få gå på dejt med henne. Men bakom fasaden kämpade Crystal för att hålla sig över ytan. Varken klasskamrater eller lärare hade en aning om hur det verkligen låg till.      

Crystal bodde nämligen på gatan.

När hon var 15 år gammal insåg Crystal att hon skulle få klara sig helt själv. Hennes föräldrar var inte närvarande och kunde inte ens försörja sig själva, så Crystal flyttade ut på gatan. Hon skämdes för sitt liv, men en dag tog Crystal mod till sig och berättade om sin situation för en tidigare danslärare som hon haft. Läraren ordnade ett litet rum åt Crystal, så att hon i alla fall fick tak över huvudet.

Men Crystal fick ändå ta sig till skolan på egen hand och hon hade tre jobb för att hålla sig flytande. Ingen i skolan hade någon aning om Crystal mörka hemlighet.

”Jag kom hem, duschade och gjorde mina läxor på parkeringsplatsen. Sedan gick jag till något av mina jobb och efter det hade jag träning. Så höll det på”, förklarar Crystal för KMBC.

Under den här tiden hade Crystal ännu ett minst sagt ansvarsfullt uppdrag: Hon tog också hand om sin yngre bror. Men så småningom blev det för mycket för Crystal. Hon började somna på lektionerna och då insåg en lärare på skolan att något inte stod rätt till med den tidigare så pigga och duktiga 15-åringen. Till slut lyckades läraren hjälpa Crystal och det förändrade hennes liv för alltid.

Vänta bara tills du möter denna otroligt inspirerande unga kvinna, och ser hur långt hon kommit…

Visst är det fantastiskt att se vilken vilja Crystal har? Gilla gärna om du vill skicka en uppmuntrande tanke till henne!

 

Läs mer om...