Småbarnsföräldrarnas klockrena lapp på flyget gör succé över hela världen.

Jag har ingenting emot småbarn, verkligen inte. Tvärtom är det få ögonblick som gör mig gladare i själen när jag hör ett litet barn skratta eller försöka prata. Däremot ska jag erkänna att det kan bli lite för mycket vissa gånger. Som när man exempelvis är ute på långa resor med flyg eller tåg och någon liten stackare inte kan sluta gråta. Jag har förstås full respekt för situationen och det är inte så att jag på något sätt bli arg, men det kan göra det lite svårare att slappna av helt enkelt. De här föräldrarna har verkligen förstått att det kan bli lite ansträngande för andra resenärer med små barn när man är ute på resa. De bestämde sig för att förekomma situationen och förberedde ett litet paket som de kunde dela ut till resenärerna närmast under familjens flygtur. Tillsammans med lite smått och gott som kunde tänkas vara av nytta under färden placerade de också en lapp.   Det här är ett givet tips för alla som reser med barn så här i juletid när flygplan, tåg och bussar ofta är fulla av människor som är ute och reser.

Sedan den lades upp på forumet Reddit har den uppskattats av tusentals och åter tusentals och det är knappast svårt att förstå varför. Som personen som lade upp bilden skriver: ”En bebis gav mig just den här under min flygresa. Jag är inte arg”.

Reddit

madde

Här är brevet översatt:
Hej främling!
Jag heter Madeline. Jag kommer att fylla 1 år den 17 december och det här är min första flygresa. Jag ska försöka att bete mig så bra som jag bara kan, men jag skulle vilja be om ursäkt i förväg om jag inte håller mig lugn, om jag blir rädd eller om jag får ont i öronen
Min mamma och pappa har packat den här presentpåsen till dig med några små gåvor. Det finns öronproppar i den ifall du inte tycker att min första offentliga serenad är lika vacker som mamma och pappa tycker att den är.
Trevlig flygresa
🙂

Jag tycker den här familjen hanterade situationen på helt underbart kreativt sätt och jag är övertygad om att det finns fler situationer där den här typen av avväpnade lösningar kan komma väl till hands!

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna