Sonen skapar en känslosam film om kärleken mellan mor och son.

När filmskaparen Charles Frank blev äldre, kände han att något inte stämde med hans familj. Han kunde inte riktigt komma på vad det var som skavde inom honom, men känslan var att något saknades. ”Det var inte på grund av någon dramatisk eller hemsk händelse i barndomen. Det började när jag flyttade hemifrån vid 18 års ålder. Jag var så fokuserad på min egen karriär att jag tappade tappade andra relationer på vägen”, säger Charles till Littlethings. En dag bad Charles mamma om hjälp med att föra över några gamla familjefilmer på VHS till datorn. Charles, som inte hade något minne av att föräldrarna spelat in filmer från hans barndom, blev chockad när han upptäckte vad som fanns på banden. Han satt i ett dygn och tittade igenom filmerna. Där kunde han se sig själv när han lärde sig att cykla, lekte med sin pappa på gården och promenerade längs en ​​sandstrand som barn. Videobanden väckte mer nyfikenhet hos Charles. Han bestämde sig för att gräva i sin gamla mobiltelefon, där han hittade 38 röstmeddelanden som han aldrig lyssnat av. De flesta hade lämnats av Charles mamma, Dawn. Meddelandena handlade om allt möjligt, ibland frågade mamman om något bagatellartat, ibland var hon sentimental och känslosam och berättade att hon saknade sin son. Inte en enda gång svarade Charles på mammans röstmeddelanden. Han var för upptagen med ”sitt”. Och det var då Charles insåg det. ”Röstmeddelandena och videobanden fick mig att fundera på min mors stöd och kärlek genom åren”, säger Charles och fortsätter: ”Kärleken är lika kraftfull i dag som den var när jag var 5 år gammal … Även om jag själv ignorerade allt detta. Jag ser verkligen upp till min mamma och jag önskar att jag visat det tidigare.  Hon förtjänar att få något tillbaka och jag hoppas att den här filmen är ett steg i rätt riktning”.  

Charles gjorde en kortfilm med material från familjens hemmavideos och mammans röstmeddelanden. Jag tyckte den blev fantastiskt vacker och filmen är verkligen ett fint sätt att hylla sin mamma!

Dela gärna denna kraftfulla video med dina familj och vänner på Facebook, om du också vill visa att du uppskattar dina närmaste!