Sopgubbens möte med bebisen får hela nätet att smälta av kärlek

När man blir förälder är det som betyder mest av allt i livet sitt eget barn. 

Men när främlingar tar upp sin käraste ägodel kan det ibland bli obekvämt, vilket jag själv kände när jag blev pappa. 

När den här mamman fick syn på en sopgubbe ta upp hennes 5 månader gamla bebis blev hon till en början också orolig. Men det som inträffade sedan var mamman bara tvungen att filma.

Shelleys stora lycka i livet var när sonen Gray kom till världen.

De första 5 månaderna spenderade han tillsammans med sina föräldrar – men en dag skulle han få se en nykomling i sitt liv.

Bildkälla: Facebook/Shelley Guidry

En morgon kom sopgubben förbi för att tömma familjens soptunnor, någonting som direkt fångade Grays intresse. Det lilla barnet gick ut för att titta vad som hände tillsammans med sin mor – och sopgubben, som kallas Herr Anthony, var inte sen att titta tillbaka.

Her Anthony var en vänlig själ. Han märke att Gray var väldigt intresserad, så han lyfte upp det lilla barnet i sin famn och visade honom sopbilen och hur arbetet gick till. 11 månader senare var de två oskiljaktiga.

Bildkälla: Facebook/Shelley Guidry

Varje måndag- och torsdagsmorgon när Herr Anthony kommer förbi huset för att hämta soporna är Gray på plats och hjälper till. Och även fast sopgubbens schema är hektiskt brukar han ändå stanna några minuter extra för att spendera tid med Gray och leka på familjens uppfart med en liten leksakssopbil han har fått.

”Deras lilla vänskap är verkligen urgullig och den gör varje måndag- och torsdagsmorgon för mig”, säger Shelley till Littlethings.

Mamman kunde inte hålla sig från att lägga ut filmen på sin Facebook-sida och här nedan kan du se när Gray och Herr Anthony tar sig ann uppgiften att tömma de stora soptunnorna tillsammans. Hur sött som helst! 

Sann vänskap kan gå över eld, oavsett ålder, kön, sexualitet eller hudfärg. Tveka inte på att dela med dig av den här fina historien till en vän som bara måste se det också!