Tonåring gör lärarens liv till ett helvete – pappans mästerliga bestraffning får alla föräldrar att vika sig av skratt

Vad är det absolut mest pinsamma som finns? Att snubbla mot trottoaren tycker kanske någon, att gå runt med mat mellan tänderna hävdar en annan – men för våra kära tonåringar brukar svaret vara ett annat, och det brukar vara ganska samstämmigt.

Du vet säkert vad jag tänker på… nämligen genanta föräldrar.

Så när en 17-årig tonårskille i amerikanska Texas misskötte sig i skolan, då fick pappan en genial idé. Istället för rumsarrest eller mobilförbud, varför inte ge den bestraffning som i sonens värld skulle vara absolut värsta tänkbara?

Allt började med att 17-årige Bradley ”Brad” Howards lärare hade klagat upprepade gånger om att tonåringen pratade för mycket under lektionerna.

Till slut insåg föräldrarna att de behövde sätta ner foten – och plötsligt fick pappan, som för övrigt också heter Bradley och kallas ”Brad”, en kreativ idé.

– Av någon anledning sa jag ’Du, om vi får ett samtal till så kommer jag dyka upp i skolan och sitta bredvid dig i klassrummet’, säger pappa Brad till Buzzfeed.

Bildkälla: Brad Howard (Facebook)

Det var en varning som alla tonåringar skulle ha bävat inför – men dessvärre var inte turen på 17-åringens sida. Så småningom kom nämligen ytterligare ett samtal från läraren och pappan kunde ju inte göra annat än att stå fast vid sitt ord. 

Sagt och gjort – och en morgon gjorde tonårskillen så den skrämmande upptäckten att hans pinsamma pappa satt i klassrummet.

– Jag märkte honom inte förrän efter att jag hade sagt hej till alla mina vänner, men jag var superchockad, säger unge Brad till Buzzfeed.

Bildkälla: Denise Howard (Facebook)

Tonåringens klasskamrater skrattade gott, men gissa vem mer som var extremt road över den genanta situationen?

Jo, lillasyster Molli så klart!

I ett inlägg på Twitter har hon delat med sig av bilden som nu får hela nätet att vika sig av skratt. I en kommentar till bilden skriver hon: ”Min pappa sa till min bror att om han fick ett till samtal med klagomål från fysikläraren så skulle han komma till klassrummet.. Pappa fick ett till samtal”.

Bildkälla: Molli Howard (Twitter)

Facebook har också mamma Denise Howard kommenterat den virala händelsen.

”Howard-männen har blivit kända. Vi hade mycket skoj åt det här men mer än något hoppas vi slippa fler samtal om att Bradley avbryter fysiklektionerna!”, skriver hon.

Var inte snål nu, dela om du också skrattade åt pappans klockrena bestraffning!