Tonåringar hittar övergiven bil i skogen – en snabbtitt på sätet och de inser att något är väldigt fel

Ibland känner man bara på sig att något inte står rätt till. Mer ofta än inte är den känslan rätt, och det bästa är ofta att gå på den.

Det var något som två ungdomar i Pennsylvania verkligen gjorde när de hittade en bil med krossade rutor i ett skogsområde. Men de visste inte hur livsavgörande deras agerande skulle bli.

Vid sidan av vägen stod en bil med sönderslagna rutor. Det är väldigt ovanligt att se bilar över huvud taget i detta område och eftersom den även var vandaliserad anade ungdomarna oråd.

De öppnar bilen och på sätet hittar de ett kort med namnet ”Edwin Kosik” på. Många skulle kanske ha lämnat det där, men dessa osannolika hjältar bestämde sig för att gå vidare och försöka ta reda på vem mannen på kortet var.

En snabb sökning på telefonen gjorde pojkarna ännu mer oroade – det visade sig nämligen att kortet tillhörde en person som varit försvunnen i två dagar.

Ungdomarna slängde sig på fyrhjulingen hem och berättade för föräldrarna vad de varit med om. Föräldrarna ringde direkt till polisen som lät pojkarna visa vägen till fyndplatsen.

Inte långt ifrån bilen hittas den omtöcknade mannen som legat där i två dygn. Lite trött och rädd, men ändå välbehållen.

Bara någon dag senare drog ett stort oväder in och dränkte stora delar av området där mannen hittades. Hade inte polisen hunnit dit vet man inte hur det hade gått för Edwin Kosik.

Kolla in videon nedan och se hur pojkarna blev osannolika hjältar i sin hemstad. Och dela gärna detta om du tycker att fler borde visa upp samma beundransvärda agerande som dessa pojkar gjorde.