Tonåringens förvandling efter frisörbesöket får klasskamraterna att tappa hakan

Gymnasiet är en tid där man försöker hitta sig själv och kanske testar lite olika sorters frisyrer och klädstilar. För den här killen från Rock Island, USA, blev hans långa hår tidigt en del av hans utseende. Jaimee är hans namn och han är den enda personen i sin familj med långt och lockigt hår.

Hans hår har blivit en del av hans karaktär och fått folk att jämföra honom med både John Lennon och karaktären Cousin Itt från Familjen Addams.

Men en dag innan skolan skulle starta bestämde sig Jaimee för att klippa sig. Han kände inte längre att håret var nödvändigt för att han skulle våga vara sig själv. Dessutom skulle det vara en rolig överraskning för hans skolkamrater. Och överraskade, det lär de ha blivit!

I klippet nedanför kan du se när Jaimee går till frisören – och ser ut som en helt annan person när han går ut därifrån. Vilken förvandling! Jag skulle så gärna varit på plats och sett reaktionerna han möttes av på skolan.

Helt otroligt egentligen, vad ett besök hos frisören kan göra. Jag hade verkligen velat vara på plats och se Jaimees klasskamraters reaktion när han visade upp sin nya stil. Som ett bonus var initiativet dessutom ett hjärtevärmande sådant. Jaimee donerade allt avklippt hår till Locks of Love. En organisation som gör peruker av riktigt hår till cancersjuka barn. För det tycker jag verkligen att den här tonåringen förtjänar att hyllas.

Dela gärna om du också vill hylla en tonåring med ett hjärta av guld!