Tvillingarna som föddes hand i hand är fortfarande oskiljaktiga 2 år senare.

När Sarah och Bill Thistlethwaite fick reda på att de väntade tvillingar blev de först överlyckliga. Men glädjen skulle snart blandas med oro när läkarna upptäckte att barnen var så kallade monokorioniska tvillingar, vilket betyder att de är enäggstvillingar och delar på moderkakan och den inre fostersäcken.

Det finns stora risker med en sådan graviditet och Sarah lades in på sjukhus i 57 dagar innan tvillingarna till slut kunde förlösas med ett kejsarsnitt. Det var då det otroliga hände.

Sarah och Bill hade en liten son sedan innan och var mycket förväntansfulla över att nu få två döttrar. Två dagar före mors dag 2014 var det äntligen dags för tjejerna att komma ut. De föddes med 46 sekunders mellanrum och det visade sig snart att allt hade gått bra – båda var friska.

 

 

Så fort barnen var ute höll läkarna upp dem så att deras mamma kunde se på dem. Hon trodde knappt sina ögon när hon såg att flickorna höll varandra i handen.

”Mitt hjärta smälte” berättade Sarah efteråt för tidningen People. ”Till och med min man hade tårar i ögonen – jag tror inte att någon i rummet hade ett öga torrt.”

 

 

Det har nu gått två år sedan Jenna och Jillian föddes. Idag är de två livliga små tjejer som börjat utveckla egna personligheter. Men en sak har de fortfarande gemensamt: De älskar att hålla varandra i handen.

Flickorna älskar att vara tillsammans och vill aldrig göra något utan varandra.

 

 

 

Vilken tur att det slutade väl, trots den komplicerade graviditeten! 

 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna