Ung kvinna blir gravid efter flera års kamp – då visar ultraljudet den hemska sanningen

Callie Hayes ville ingenting annat än att få barn. Hennes längtan var så stark men hennes kropp ville någonting helt annat. Efter två missfall och ett misslyckat försök med provrörsbefruktning berättade läkarna till slut sanningen – efter den hemska sanningen visade sig på ultraljudet.  

Ibland önskar jag att de som verkligen önskar efter ett barn och vill bara ge det lilla livet all deras kärlek, skulle just få barn bara genom att önska.

Men vi vet att det är inte så livet fungerar. Ibland tycks det som ett lotteri vilka som kan bli föräldrar, men viktigast av allt är att se de som mest förtjänar ett barn, aldrig ger upp om deras stora dröm.

Så var det för 22-åriga Callie Hayes. Hon visste att hon ville ha ett barn tillsammans med sin älskade pojkvän Ben.

Men hennes öde skulle visa sig ge henne ett helt annat.

Det visade sig att läkarna fann att Callie led av något som kallas för hydrosalpinx, ett ovanligt tillstånd där det finns vätska i en av äggledarna. I Callies fall gjorde det att vätskan läckte till hennes livmoder, vilket hindrar embryos från att växa. Chansen att genomgå en hel graviditet är väldigt liten, nästintill omöjlig.

Men trots läkarens hårda dom ville inte Callie ge upp om barndrömmen.

Fick två svåra missfall och misslyckad IVF behandling – då gav hon upp

Men efter att ha genomgått två svåra missfall och ett försök att bli gravid genom provrörsbefruktning började hoppet försvinna.

– Mitt hjärta var krossat och trots att det inte fanns några garantier att jag skulle bli gravid i framtiden, efter att äggledaren opererades bort var jag tvungen att ändå ge det en chans, berättar hon för The Sun.

Callie genomgick operationen och tog bort äggledaren. Nu kunde hon bara hoppas på mirakel.

– Jag har alltid velat vara en mamma och när jag träffade Ben, bestämde vi oss båda för att försöka väldigt snart, säger hon till sajten.

Efter två veckor kom nästa läkarbesked.

Läkarens besked efter svåra kampen

Det som paret hade hoppats på i alla år hade äntligen skett – Callie var gravid.

Den 27 maj 2019 föddes deras efterlängtade son, Teddy.

– Teddy är vår mirakelbebis, och nu är han den mest underbara lille pojken och får oss alltid skratta med hans fantastiska leende, säger hon.

Och stödet från kärleken Ben har varit otroligt viktigt för Callie.

– Ben var min stöttepelare genom allt och jag är så glad att vi äntligen har vår lilla familj som vi har kämpat för så länge. Jag trodde att min diagnos aldrig skulle göra det möjligt för mig att någonsin bli mamma, men nu är Teddy här och jag och Ben är lyckligare än någonsin, berättar hon för The Sun.

Vi är så lyckliga för er skull! Efter er svåra kamp har ni äntligen fått er älskade Teddy! Alla lyckoönskningar till er!