Viktoria, 17, åkte på festresa – när hon kom hem var hennes bebis död

Alla är inte redo eller lämpade att bli föräldrar, men vem som helst har rätt att skaffa barn, även om de inte kan ta hand om det.

17-åriga Viktoria blev sugen på att åka till Frankrike och festa, men hon och pojkvännens bebis var ett hinder. Viktoria bestämde sig för att åka på resan, och när hon kom hem var bebisen död.

Nät 17-åriga Viktoria Kuznetsova make åkte på militärtjänstgöring tänkte hon passa på att festa. Hon ville åka till sina vänner i Frankrike och parta loss, men förstod att hon inte kunde ta med sig parets nio månader gamla bebis. Det hon bestämde sig för att göra var dock mer än fruktansvärt.

Ville egentligen inte ha barn

 

Viktoria, som inte velat ha barn egentligen, lämnade sonen i parets hem, och stack till Frankrike. Men grannarna anade oråd, och en vecka efter att Viktoria rest hemifrån så ringde grannarna polisen. När de kom dit hittades bebisen död.

Pojkens pappa blev förkrossad

 

Enligt brittiska Daily Mail ska pojkens pappa ha blivit förkrossad och ansökt om skilsmässa när han fick mardrömsbeskedet.

Viktoria arresterades och är nu dömd till tio års fängelse i hemlandet Ryssland.

 

The nine-month old baby was found motionless after being left by himself for a week

تم نشره بواسطة ‏‎Daily Mail‎‏ في 18 سبتمبر، 2017

 

Det finns inga ord för hur fruktansvärt det här är, men tyvärr så förekommer det. Det här visar att många är oinformerade om vad det innebär att skaffa barn, och hur viktigt det är att skydda sig. Dela gärna för att sprida budskapet du med.