Zara kom till Ica i Borlänge och möttes av ett oväntat frieri från sin älskade Mikael.

Mikael Andersson var varubud och Zara Jonsson arbetade på Ica Maxi i Borlänge. Det slog gnistor direkt och varje måndag pirrade det lite extra i kroppen när Mikael körde ut varor till Ica-butiken. Sedan, en dag, noterade Mikael något speciellt på fraktsedeln. Zara hade kvitterat den med sitt privata telefonnummer – och Mikael var snabb att ringa upp. De båda började träffas, blev snart ett par officiellt och i takt med att kärleken blev allt starkare så flyttade Zara också ned till Mikael i Västerås. Fyra-fem år gick och nyligen återvände de båda till Borlänge – och till den gamla Ica-butiken där allt började. Då bjöd Mikael på en alldeles underbar överraskning…  

Det var i onsdags som Mikael hade bett Zaras tidigare kollegor på Ica Maxi i Borlänge att ställa upp en lite annorlunda skylt vid entrén.

Strax efter klockan fyra anlände paret till butiken – och när Zara klev innanför dörrarna såg hon skylten. Där hade romantikern Mikael skrivit:

”Det var här det började…

Zara

Nu är det dax att ta det till en ny nivå!
Vill du gifta dej med mej?”

– Fin middag och gå ner på knä. Nej, det är inte min grej. Jag ville göra ett mer ovanligt frieri till min älskade Zara, säger Mikael Andersson till Dt.se.

Det överraskade frieriet gick hem – och Zara gav ett solklart ja till svar.

Dagens kärlekshistoria!Zara Jonsson på ICA Maxi i Borlänge kvitterade fraktsedeln till chauffören med sitt privata…

Publicerat av DT.se den 18 mars 2016

Jag tycker att det var riktigt romantiskt och genomtänkt av Mikael att återvända till platsen där allt började för att fria. Och vad kul att Zara sa ja! Dela gärna vidare om du också vill önska det lyckliga paret grattis till förlovningen!