Döva mamman fick tillbaka sin hörsel efter 34 år. Beskedet 8 dagar senare får mitt hjärta att brista.

Tänk dig att du har varit döv hela ditt liv, för att sedan plötsligt börja höra efter en genomförd operation. Detta inträffade för 34-årige Sarah Churman från Burleson, i Texas, USA. Hon hade varit döv hela livet, innan hon över 30 år senare genomförde en operation som gjorde att hon började höra igen på sitt högra öra. För första gången kunde hon nu höra sina barns röster.

I klippet nedan kan ni se Sarah hos Ellen Degeneres i hennes tv-show. Detta efter att hennes bok ”Powered On” blivit uppmärksammad, som handlar om hennes minst sagt speciella liv, om de förutsättningar hon fick från födsel och hur hennes liv har utvecklat sig med åren.

Här sitter Sarah tillsammans med Ellen i hennes program.

Ellen1

I klippet nedan får vi veta att det är Sarahs styvmor som lagt ut pengarna som krävdes för hennes första operation till ena örat. En operation som kostade upp mot 30.000 dollar (över 255 000 svenska kronor) och som inte täcktes av Sarahs försäkringar.

Hennes styvmamma la då ut en stor del av hennes pensionsbesparingar och säger i klippet nedan att det inte var någon tvekan för henne att hjälpa till, då Sarah är den bästa styvdotter man kan tänka sig.

Sarahs styvmor som också var på plats i studion bland publiken.

Ellen3

Därefter kommer Ellen Degeneres stora överraskning till Sarah och hennes familj. En otrolig gåva från Ellen som kommer att förändra Sarahs liv.

Sarah och hennes styvmors reaktion efter att de fått se vad Ellen ger dem.

DovKvinnaFarHjalp

Se det känslomässiga klippet här nedan

Vill du ha fler sådana nyheter i ditt flöde? Klicka gärna på gillaknappen.