Ebba von Sydows nya hälsobesked – efter omfattande operationen: ”Tyvärr tagit stryk…”

Ebba von Sydow har länge haft problem med en av sina fötter.

I maj genomgick hon en operation för att få bukt på problemet.

Nu ger den folkkära journalisten och programledaren ett nytt hälsobesked.

Ebba von Sydow, 38, blev Sveriges yngsta chefredaktör när hon tog över Veckorevyn endast 24 år gammal. Sedan dess har hon tagit sig an en mängd uppdrag och blev även en känd TV-profil.

Populär TV-personlighet

Bland annat har Ebba von Sydow varit programledare för ”Go’kväll” samt även lett sändningen från Nobelfesten och andra evenemang kring det svenska kungahuset.

Senast har Ebba von Sydow varit aktuell med sin senaste bok ”Systrarna Sydow” och podcasten ”Säker stil”. Men samtidigt har hon också haft problem med en av sina fötter.

I maj tidigare i år berättade von Sydow, som även har en populär blogg, att hon skulle genomgå en operation.

Genomgick operation

Ett ledband hade lossnat och läkarna var tvungna att ordna ett nytt fäste med diverse verktyg.

”De hade rensat bort en del inflammerad vävnad i min vänsterfot, sytt ihop den söndertrasade senan som splittrats på längden i en cirka 10 centimeter lång ruptur – men sedan hade de också upptäckt att det var annat som behövdes göras, när de öppnat foten”, skrev Ebba von Sydow då i ett inlägg på sin blogg.

Efter operationen meddelade Ebba von Sydow till allas stora glädje att operationen gått bra. Under de tre efterföljande veckorna skulle hon inte belasta sin fot, som var inpackad i ett gips.

Ebba von Sydow. Foto: Anders Ahlgren/SvD/TT

Nu har det gått ett antal månader sedan operationen, men trots det känner hon fortsatt av skadan.

Ebba von Sydows nya besked

I ett inlägg på Instagram ger Ebba von Sydow ett nytt besked kring sin fot, som är inlindad i ett bandage.

”Sommarens favoritkjol.. Och en fot som tyvärr tagit stryk av senaste dagarnas ”Äh, jag är ju BRA nu och kan göra vad som helst, typ jogga?!” Nu, högläge”, skriver hon på Instagram.

Flera av hennes följare skickar peppande ord till den folkkära journalisten och TV-profilen och hoppas att hon snart är tillbaka på fötterna.

Vi hoppas att du snart är tillbaka på benen igen, Ebba. Lämna din hälsning till henne i kommentarsfältet och dela vidare!