Filmtips: Ett spännande äventyr genom fantastiskt urtidslandskap.

Här kommer ett filmtips till alla barn (eller, egentligen hela familjen!). Det här en film vid namn ’The Good Dinosaur’ (Den gode dinosaurien) som är den senaste från Disney och Pixar. Det är en oerhört välgjord film som är en fin historia om den stackars dinosaurien Arlo som tappar bort sin familj. Han träffar i stället lilla Pricken (”Spot” heter pojken i den engelska versionen i klippet nedan) som följer honom på hans väg för att finna sin familj. Tillsammans är de med om ett stort äventyr i ett fantastiskt urtidslandskap.

Jag tycker verkligen att det här är en sevärd film för hela familjen och den går just nu på bio för barn över 7 år. Gillar man Disneyfilmer som Råttatouille, Superhjältarna och Monsters INC, är detta en film man kommer att tycka om. Det är nämligen samme regissör, Peter Sohn, som ligger bakom filmen.

Dessa trailers är på engelska, men på svensk bio talar de förstås svenska. Detta med röster från bland annat Livia Millhagen, Magnus Roosmann, Andreas Rothlin Svensson, Zeth Nätterqvist och Louise Hoffsten.

Filmen har fått betyg 7,0 av över 23.000 röstande på IMDB, vilket är ett bra betyg.

Vill du ha fler liknande nyheter i ditt flöde? Klicka gärna på gillaknappen.