Grattis, Vänner-fans! Nu återförenas äntligen våra sex favoriter igen.

Är du precis som jag ett stort fan av ”Vänner”? Då kan jag gratulera både er och mig själv till att våra sex favoriter ur serien äntligen ska återförenas igen! Serien som startade 1994 och som 236 avsnitt senare med tio säsonger gick i mål 2004, tog världen med storm. Det känns verkligen som att alla följde Vänner. Det har många gånger sedan slutet ryktats (troligtvis mest önsketänkande från sådana som dig och mig som älskade serien) om att det ska komma en uppföljare. En film eller liknande som visar hur det gick sedan för allesammans. Och nu har ryktena kommit igång igen.

Friends

Detta efter att NBC nu gått ut och bekräftat att de sex vännerna på ett eller annat vis kommer att medverka i en tv-show där de ska vara med och hylla regissören, James Burrows. Detta kommer att gå live den 21 februari.

Det är ännu oklart om alla sex kommer att befinna sig i en och samma studio samtidigt, men det jobbas just nu med att lösa detta.
– Jag hoppas att alla sex kommer att vara i samma rum samtidigt, men jag är inte säker i dag om det går att lösa, säger NBC’s presschef, Robert Greenblatt.

Tidigare har Marta Kaufman, som var med och arbetade med serien, sagt i en intervju med ”E!” 2015 sagt att fansen måste släppa taget om serien och att en uppföljare aldrig kommer att förekomma.

Men jag tänker inte släppa taget.

Vill du ha fler sådana nyheter i ditt flöde? Klicka gärna på gillaknappen.