Hollywoodfrun misshandlades av tre rånare: ”Mår givetvis inte bra alls”

Hollywoodfrun Isabel Adrian överfölls och misshandlades i ett hotellgarage tidigare i år. De tre männen som var inblandade ska tillsammans ha slagit henne i huvudet, och tagit hennes värdesaker.

Nu åtalas tre män.

– Hon mår givetvis inte bra alls, sa Emma Ragnarsson, Isabel Adrians målsägandebiträde, i en intervju i slutet av februari enligt Expressen.

Foto: CHRISTINE OLSSON / TT

Det var mitt på dagen den 1 februari i år som Isabel Adrian, gift med Steve Angelo från Swedish House Mafia, och känd från ”Svenska Hollywoodfruar”, överfölls i ett hotellgarage i Stockholm.

Slog Isabel Adrian i huvudet

Flera gärningsmän hoppade på Adrian och slog henne i huvudet för att komma åt hennes värdesaker. Med sig fick de bland annat hennes väska och mobiltelefon, sedan försvann de från platsen.

Foto: TV4

Efter det lämnades en stämningsansökan in till Stockholms tingsrätt, och nu står tre män åtalade. Två för grovt rån och en för medhjälp till grovt rån.

– Hon mår givetvis inte bra alls. Hon är väldigt skärrad och chockad. Det har varit svårt för henne att återhämta sig. Min klient har i nuläget lämnat landet för att kunna återhämta sig i lugn och ro. Hon försöker bearbeta händelsen i sitt tempo, sa Emma Ragnarsson, Isabel Adrians målsägandebiträde, i en intervju i slutet av februari enligt Expressen.