Minns du lyckodraken Falkor? 80-talets stora favorit är nu tillbaka!

Minns ni lyckodraken Falkor (även kallade Fuchur i visa svenska sammanhang) från ’The NeverEnding Story’ (Den oändliga historien)? Den tyska långfilmen från 1984 som baserades på boken från författaren Michael Ende. Denna fantastiska fantasyfilm tog världen med storm och jag älskade den från första gången jag såg den. Och nu kommer glada nyheter för alla fans till filmen. Äntligen är det någon som plockat upp idén och fixat så att vi alla kan få en egen Falkor!

Här nedan ser ni en bild på Falkor och huvudpersonen, en elvaårig pojke, vid namn Bastian Balthasar Bux.

Bildkälla

01

De flög tillsammans och Bastian satt på Falkors huvud.

02

Den stora nyheten är, att det nu kommer ett gosedjur som ser ut som Falkor! Se så mjuk och gosig den ser ut! Nosen, ögonen, pälsen!

Bildkälla

03

De där öronen och det mysiga huvudet vill man väldigt gärna ligga nära.

Bildkälla

04

Titta på den gosiga kroppen! Filmen som det varit tyst om de senaste 20 åren får äntligen lite tid under rampljuset igen.

Bildkälla

05

De som ligger bakom denna goding är användaren ”Etsy” på GameGuardian. Trycket har varit så stort att alla Falkors har tagit slut, men användaren tänker nu i stället sälja instruktioner till hur man kan göra sin egen Falkor (samtidigt som fler kommer att skapas). Så här skriver användaren:

”Responsen att få köpa en egen Falkor har varit överväldigande! Jag har fått in över 1500 mail från människor som vill köpa sin egen Falkor och det skulle ta flera år att skapa dessa. Det är helt klart så att världen behöver fler Falkors. Men på egen hand skulle jag bara kunna göra 15 stycken per månad. Därför kommer jag även att sälja instruktionerna till hur man kan göra sin egen Falkor. Tack till alla som har hört av sig!”

Vad säger du, kommer du att skaffa dig en egen Falkor?

Vill du ha fler sådana nyheter i ditt flöde? Klicka gärna på gillaknappen.