Se Julia Roberts i ny spännande film som du aldrig sett henne tidigare!

Julia Roberts minns vi mest för hennes prickfria insatser i klassiska filmer som Pretty Woman och Notting Hill. Men den roll hon spelar här och som jag ska introducera er till nu, har ni inte sett henne göra tidigare.

Trailern till filmen ”Money Monster” dök ner som en åsksmäll för några dagar sedan och har redan setts över 2,2 miljoner gånger på Sony Pictures Entertainment’s Youtube-konto på drygt en vecka. Många är vi som ser fram emot den här filmen, så även jag.

I huvudrollerna ser vi alltså Julia Roberts och George Clooney som de stora namnen vi känner igen. Men även Dominic West (känd från succéserien ”The affair”) finns med.

I den här spännande filmen, ser vi Lee Gates (George Clooney) som är en bombastisk TV-personlighet vars populära finansiella show har gjort honom till pengarnas stora kung på Wall Street.

MoneyMonster

Men en dag kommer en ilsken investerare och tar Gates och hans besättning till gisslan. Mannen och Gates blir fast i hans studio.

Gates producent Patty Fenn (Julia Roberts) väljer att trycka ut allting live och i realtid kan det amerikanska folket följa vad som händer i byggnaden. Det blir snabbt rabalder och stora polisstyrkor tar sig till platsen.

Patty Fenn jobbar aktivt för att försöka hålla både sin vän och gärningsmannen vid liv, samtidigt som ett bombbälte finns i byggnaden.

En riktigt rafflande film som kommer till oss i maj!

Vill du ha fler liknande nyheter i ditt flöde? Klicka gärna på gillaknappen.