Vi lovar: Så här har ni aldrig sett era favoritsuperhjältar tidigare!

Superman räddar normalt vis världen, Batman likaså. Men som den superhjälte-fantast jag är, blir jag helt snurrig i huvudet när jag ser trailern till filmen som kommer i mars senare i år. Världen är helt enkelt inte stor nog för två stora och starka hjältar. Men samtidigt som jag blir snurrig, har jag svårt för att vänta. Den här måste jag se!

Batman V Superman: Dawn och Justice

Så heter filmen som har biopremiär i mars senare i år. Nu har det kommit en första teaser till trailer på 30 sekunder som fångar mitt intresse fullständigt från första till sista hundradel.

Kolla bara här:

Efter händelserna i Man of Steel (filmen med Stålmannen i fokus) har han blivit både avgudad och hatad av människor runt honom. Folket har hamnat i en nästan ändlös debatt om hur Stålmannen hanterar sina gudalika krafter och fruktar att han inser att han kan använda sina förmågor till något annat och mindre anständigt syfte.

Gotham Citys (staden där det mycket utspelar sig) egen brottsbekämpare, Batman, bestämmer sig för att undersöka fallet och eventuellt konfrontera Stålmannen.

Medan interna konflikter mellan två av jordens största superhjältar trappas upp, skapas ett nytt hot mänskligheten aldrig skådat förr: Doomsday med hjälp av Lex Luthor.

Det är nu upp till Batman och Stålmannen att avsätta deras skillnader tillsammans med ”Wonder Woman” för att stoppa Doomsday och Lex Luthor från att förinta Metropolis.

Källa: Wikipedia

Hur taggad blir man inte på detta? Det här får ni helt enkelt inte missa!

Vill du ha fler sådana nyheter i ditt flöde? Klicka gärna på gillaknappen!