Clint Eastwood-sonen Scott har växt upp – så här ser han ut i dag

Clint Eastwoods yngste son Scott är vuxen – och han ser ut som sin pappas tvilling

Clint Eastwood är en man med outtömliga talanger. Han har spelat i så många fantastiska filmer att jag har tappat räkningen, samt producerat och skrivit en mängd andra.

När jag tänker på Clint Eastwood är det första man kommer att tänka på filmen ”The Good, The Bad and The Ugly”, eller ”Den gode, den onde, den fule”, som den heter på svenska. Det är förmodligen den roll som definierade hans karriär. Naturligtvis har Clint haft massor av roller sedan han framträdde för första gången redan i mitten på 1950-talet.

Trots att han varit en Hollywood-ikon de senaste decennierna är det verkligen en prestation som många blivande skådespelare bara kan drömma om. Samtidigt tror jag att han ändå är allra mest stolt över sina barn.

Eastwood har åtta barn med sex olika kvinnor, och många har följt i hans fotspår genom en karriär inom skådespeleriet.

Clints yngste son, Scott, tar efter sin berömda far.

Efter att ha bestämt sig för en karriär framför kameran använde Scott sin mors flicknamn för att bevisa att han inte behövde namnet ’Eastwood’ för att hjälpa honom att få roller. Det fungerade och Scott kunde skapa en respektabel karriär. Nuförtiden går han under namnet Scott Eastwood, men låt ingen säga att han har haft nytta av nepotism.

En titt på Scott och du kan se nästan direkt att han är Clints son.

Faktum är att Scott själv har erkänt hur lika de är. Han har också tagit bilder under åren så att människor kan jämföra dem sida vid sida.

Trots att Clint Eastwood utan tvekan har en stor plats i filmindustrin, har han inte garanterat Scott en roll i alla filmer han ville spela i.

Enligt rapporterna har Clint låtit Scott göra audition – precis som alla andra – för roller i hans filmer. Scott blev faktiskt nobbad från att vara med i vissa filmer som hans pappa har regisserat, inklusive ”American Sniper”.

Scott själv medgav att hans pappa inte ger honom några gratisroller i sina filmer. I en intervju 2015 sa Scott: ”Jag har testat för nästan alla min fars filmer.”

Han var med i både ”Gran Turismo” (2008) och ”Invictus” (2009), men den som tror att hans pappa ger honom några fördelar framför någon annan när det kommer till det professionella, ja de har helt enkelt fel.

Ändå är en punkt som inte kan motbevisas det faktum att Clint och Scott nästan ser ut som tvillingar i sina jämförelsebilder.

På bilden nedan kan Scott ses klädd som Clints karaktär från ”The Good, The Bad and The Ugly” (”Den gode, den onde, den fule”). Ser de inte otroligt lika ut?!

Att bara titta igenom bilderna ger mig en känsla av att jag tittar på en ung Clint Eastwood igen. Och vilken ung man han var! Vem minns inte när man såg honom i ”Dirty Harry”? Han får definitivt räknas bland mina favoritskådespelare någonsin.

Även om Scott, i dag 34 år, ännu inte har helt lyckats efterliknat sin pappas extraordinära framgångar på bioduken, har han sannerligen en ljus framtid för sig.

I Scotts senaste verk ser vi honom spela tillsammans med Orlando Bloom i en film som heter ”The Outpost” (2020). Filmen är enligt uppgift en krigsthriller som berättar historien om en liten enhet amerikanska soldater strandsatta och ensamma vid en stridsutpost djupt inne i Afghanistan.

Titta på det härliga klippet nedan för att höra Scott berätta hur hans far inte per automatik ger honom några gratisroller i filmer bara för att de är familj.

Är du ett fan av Clint Eastwood eller någon av hans filmer? Berätta om dina favoritfilmer och roller från Clint i kommentarsfältet på Facebook.

Och vad tycker du om hur lika Clint och hans yngste son Scott ser ut? Är det inte otroligt?

Dela den här artikeln på Facebook om du tycker att den här far-son-duon ser mer ut som bröder.

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required
(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email'; }(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);