14-åring totalrenoverar husvagn från 1974 som sommarlovsprojekt

14-åriga Ellie Yeater bor i Williamstown, USA. Hon tillbringade inte sin sommar sittandes framför tv:n eller slösurfande i soffan. I stället, så använde hon pengar hon fått i födelsedagspresent till att köpa en gammal husvagn från 1974. Hon gjorde en hel del efterforskningar och inspiration innan hon tog sig an projektet – att helt på egen hand förvandla husvagnen till ett modernt drömboende.

När jag ser slutresultatet blir jag hur imponerad som helst.

 

Facebook/Woodcraft

 

Den här sommaren var väldigt speciell för 14-åriga Ellie Yeater. Det var då hon bestämde sig för att totalrenovera en husvagn från 1974. En husvagn hon själv bekostade med födelsedagspengar – och helt på egen hand gjorde till sitt alldeles egna hem.

 

Facebook/Woodcraft

 

Insidan var rejält åtgången. All inredning hade stått orörd sedan 70-talet så det behövdes en ordentlig upprustning. Den gav sig Ellie på! Hon började med att ge golven en omgång.

 

Facebook/Woodcraft

 

Hennes pappa och bror är båda väldigt händiga och har tidigare genomfört renoveringsprojekt. Så de var nära till hans för att hjälpa och vägleda Ellie.

 

Facebook/Woodcraft

 

Efter att golven skrapats och det allra mest slitna tagits bort behövde grunden sig en titt efter skador. När det var klart – dags att börja inreda.

 

Facebook/Woodcraft

 

Det första som Ellie ville förändra i husvagnen var färgen. Hon ville ha sin egen stil och valde därför att måla den i en ljus, vacker färg som kallas för ”mystiskt hav”.

 

Facebook/Woodcraft

 

Hon fortsatte att måla – nu med en ljusrosa färg som komplement till den andra färgen.

 

 

Facebook/Woodcraft

 

Hon installerade ett helt nytt golv! Det gamla 70-talsinspirerade mönsret byttes ut mot nya fräscha träklinkers med ett vackert mönster.

 

Facebook/Woodcraft

 

Målat, klart och renoverat! Då började Ellie ta dit hennes personliga små föremål som skulle göra husvagnen till hennes egen. 

Som ett led i detta sydde hennes mormor gardiner. handdukar och kuddöverdrag.

 

 

Facebook/Woodcraft

 

Nu har Ellie förvandlat husvagnen till hennes personliga favoritplats – och det går nu knappt att känna igen sig på före och efter-bilderna.

Vilken cool och inspirerande 14-åring detta är! Hur imponerande som helst.

 

Facebook/Woodcraft

 

Under projektets gång tog Ellie emot råd och vägledning från nära och kära som ville hjälpa till med sommarlovsprojektet. Nu har de naturligtvis en stående inbjudan till husvagnen.

 

Facebook/Woodcraft

Visst är det inspirerande att se en 14-åring göra en sånt här projekt? Dela gärna om du håller med och tycker att Ellie förtjänar en stor tumme upp.