Chefen bjöd med sina 6 400 anställda på semester för 120 miljoner kronor.

De flesta av oss skulle bli nöjd om vi fick en liten bonus av chefen. Men den här chefen, Li Jinyuan, tog det ett steg längre. När hans företag Tiens Group firade 20 år bjöd han 6400 anställda på en gratis semester till Frankrike. Och när de väl var på plats passade de på att att slå ett världsrekord och ta sig in i Guiness rekordbok…

Om det skulle finnas en omröstning för vem som är världens bästa chef just nu så skulle alldeles säkert Li Jinyuan vinna den. Den kinesiske miljardären bjöd hälften av sina anställda, 6400 stycken, på en fyra dagars gratis semester till Frankrike för att fira företagets 20-årsjubileum.

Det krävdes 84 plan för att flyga ner alla till Frankrike, 140 uppbokade hotell i Paris för att alla skulle ha någonstans att bo och 147 bussar för att alla skulle kunna turista i staden. Enligt amerikanska Time gick kalaset på över 120 miljoner kronor.

Väl på plats i Frankrike så var det inte bara privata guider på museeum och andra lyxiga aktiviteter som gällde. Miljardärens företag passade dessutom på att slå ett nytt världsrekord. Företagets anställda slog rekordet för ”världens längsta ord som du kan se från himlen som är format av mänskliga kroppar”.

Foto: Twitter.

tweeten

Tycker du att det här var en generös gåva av chefen? Här nedanför är det bara att dela så kanske din chef får en liknande idé någon gång i framtiden…