Det ser ut som ett vanligt hustak. Men när du zoomar ut… Klockrent!

Känner du också att ett hus på strandkanten inte riktigt räcker för dig? Du känner precis som jag att du vill komma ÄNNU närmre vattnet? Då kan jag berätta att vår chans nu har kommit!

Tänk dig att få gå ut på terrassen, hälla upp en kopp kaffe och kunna doppa dina tår i vattnet på samma gång. Du ska inte behöva gå en enda meter för att nå vattnet. Nu finns ett hus till salu som verkligen kan erbjuda allt detta och lite till.

Foto: Maria Rickert, Hemnet

hotell1

Hotellet ”Ooops” ligger verkligen mitt i Mälaren och erbjuder en storslagen utsikt över sjön.

Foto: Maria Rickert, Hemnet

hotell3

Personen bakom det här något märkliga huset är Västeråskonstnären Mikael Genberg. Han fick idén när han fick syn på ett hustak som transporterades på flytpontoner i vattnet och har sin egna förklaring till varför det är så härligt att bo nära, eller ja, i, vattnet.
– Det finns ju massor av anledningar varför vi vill vara nära vatten i alla dess former men en förklaring kan vara att vi ju består till 70 procent av vatten. Att vara sjönära är att vara nära sig själv, säger han till Newsner.

Foto: Maria Rickert, Hemnet

hotell5

Mikael skapade hotellet som flyter runt mitt på Mälaren och erbjuder såväl bastu som en hundra kvadratmeter stor terrass.

Foto: Maria Rickert, Hemnet

hotell2

Det bästa? Huset är nu till salu på Hemnet, med utgångsbudet 1,6 miljoner kronor!

hotell4

Publicerad av Newsner, gilla gärna