Drönare flyger över vindkraftverk – då fångar kameran en intressant detalj som får alla att häpna

Drönare som flyger i luften kan fånga både vackra men också helt oväntade saker med kameran. Den här drönarägaren i Rhode Island ville spela in en häftig film uppe i luften och flög vid ett enormt vindkraftverk. 

Jag kan tänka mig att han ville fånga det fantastiska landskapet och havet för att sen dela filmen vidare till vänner och familj. Men det kameran fångade var nog inte alls vad han hade tänkt. Nu har filmen spridit sig som en löpeld på internet och jag förstår verkligen varför! 

© Youtube

Han flög sin drönare runt vattnet men märkte en intressant detalj på vindkraftverket intill. Vi kan tydligt se på bilderna att dörren är öppen. Det är förstås lite märkligt – och betyder att någon antingen måste ha gått in där och lämnat dörren öppen, eller att den kanske helt enkelt blåst upp. Han blev nyfiken och flög lite närmare med drönaren och kameran. 

Han flög med kameran längs med vindkraftverkets torn. 

© Youtube

Han flög närmare och märkte att någonting rörde sig på toppen av kraftverket – mer än 200 meter upp i luften. Han lär ha tänkt att det kan ha varit en fågel eller kanske en plastpåse som blåste däruppe. 

Men det var helt fel. 

© Youtube

Det visade sig att det var en man som låg och solade uppe på toppen. Helt galet i mina ögon! Men det ser onekligen fridfullt ut på sätt och vis. Som tur var blev han inte skrämd eller överraskad av kameran utan satte sig i stället lugnt upp och vinkade åt den. 

Man ser inte en man som solar 200 meter upp i luften varje dag! Förhoppningsvis jobbade han på vindkraftverket och har i så fall full koll på vad han gör. Detta är så klart inget jag rekommenderar att man ska göra hemma. 

Ta en titt på videon här nedanför själv: 

DELA gärna vidare till familj och vänner så de också får se när drönaren fångar detta ovanliga ögonblick!

Publicerad av Newsner Häftigt, gilla gärna