Grannarnas förvandling av det här utrymmet slår det mesta jag sett. Läckert!

Jag har alltid tyckt det är jäkligt häftigt och läckert med typiska brittiska radhuslängor. Ibland kan de se lite slitna ut, men jag tycker ändå de har något charmigt över sig. Längs de här husen brukar det nästan alltid finna smala utrymmen och gränder mellan själva husen och vanligtvis är det en rätt öde plats där det ofta ligger gammalt bråte.  Men två familjer i den lilla engelska staden Willenhall bestämde sig för att göra något helt annat av detta ställe. Kelvin och Samantha Mayes och deras grannar Rob och Helen Sheldon gick samman för ett mycket speciellt projekt. Resultatet är både mysigt, läckert och praktiskt. Här skulle jag verkligen kunna tänka mig att ta en pint och mysa!

Mellan de två grannarnas hem fanns en 2 meter bred remsa, som knappt används. Men en dag fick paren denna briljana idé. Projektet blev stort och delades tusentals gånger på nätet.

witten1

Grannarna byggde nämligen sin egna, privata pub. En mini-bar mellan husen. Rummet är bara 4,5 meter lång och 2 meter brett, men det känns ändå mysigt. Kostnad för byggprojektet? Cirka 1000 kronor.

witten2

Hälften av kostanden gick till att köpa taket, bänkarna är från en begagnad buss och baren består av en gammal bänk.

witten3

Inte så dumt, eller hur?

witten4

Ett helt oanvänt utrymme som väckts till liv och blivit en mysig pub. Hatten av för de här grannarna!

witten5

Gillade du detta projekt? Dela eller gilla gärna detta på knapparna under.