Han blev nedslagen för en puss. Men vänta tills du ser hans svar. Det är verkligen fruktansvärt inspirerande!

Cole är en ung och omtyckt kille. Han har bra betyg och hjälper till för välgörande ändamål. Ändå blev han överfallen. För att han kysste den han älskar.

Cole och hans pojkvän hade varit ut på en middag tillsammans. Det var en trevlig kväll och efteråt kysste de varandra hejdå. En främmande man såg kyssen och följde Cole till bilen. Han började kalla honom för öknamn och slog honom i ansiktet.

Bild: Twitter

Coles svar är lika fantastiskt som överfallet var hemskt. På twitter skrev han:
”Jag är ledsen att du kallade mig bög. Jag är ledsen för att du slog mig utan anledning. Jag är ledsen för den osäkerhet du känner som inte tillåter dig att acceptera andra för dem de är. Jag är ledsen om du känner dig hotad av mig.

Jag är INTE ledsen att jag är homosexuell. Jag är stolt över det. Jag är stolt över att vara självsäker nog att älska den jag älskar och som älskar mig. Jag är stolt över att ha vänner och familj som älskar mig oavsett vad. Ärligt talat, jag är inte ledsen. ”

Bild: Twitter

Men historien slutar inte här. Efter sitt meddelande fick Cole massivt stöd från människor över hela världen. Tillsammans med pojkvännen valde han att tack så här. Det här är den mest inspirerande historia jag sett på länge. Cole förtjänar all respekt i världen för sitt mod!